More

  Spillerbørs: Norge – Georgia 2-1

  NORGE – GEORGIA: Etterlengtet trepoenger for landslaget i kveld. Her er vår børs på de norske spillerne.

  Norge – Georgia

  Etter flere skuffelser enn oppturer så langt i EM-kvalifiseringen, fulgte det norske herrelandslaget opp 6-0-seieren mot Jordan med ny triumf i kveld. En strålende Antonio Nusa assisterte begges mål, og assisten til Martin Ødegaard var det høy internasjonal klasse over. Bildet på kampen ble smusset atskillig til med en svært unødvendig georgisk redusering, og et nytt, norsk baklengsmål. Norge vant til slutt 2-1, og her er vår børs på de norske spillerne.

  LES OGSÅ: Nigel Adkins tilbake i manesjen

  Ørjan Nyland 5

  Forsvinnende arbeidsledig, og slapp in det eneste som kom, uten å kunne gjøre noe med det.

  Kristoffer Ajer 3

  Midtstopper. Kristoffer Ajer er midtstopper. Ikke høyreback. Fikk du med deg det, Ståle Solbakken?

  Leo Østigård 6

  Satte standarden tidlig med en kontant takling på lagkompis Kvaratskhelia. Litt shaky til tider, men for det meste stødig.

  Stefan Strandberg 5

  Hadde noen strålende inngrep mot Kvaratskhelia. Har fått mye kjeft på landslaget, men i kveld spilte Stefan Strandberg godt – helt til han sviktet i markeringen på Georgias redusering.

  Fredrik Bjørkan 6

  Var med på mye av det Norge skapte offensivt, og ble konstant med fremover. Virker å ha tatt plassen fra mer defensivt solide Birger Meling.

  Fredrik Aursnes 6

  Ikke hans beste landskamp, men Fredrik Aursnes evner knapt å spille svake fotballkamper. Det gjorde han heller ikke i kveld.

  Patrick Berg 6

  Åpnet ruskete, men som resten av Norge, spilte han seg større utover i oppgjøret.

  Martin Ødegaard 8

  Spilte seg varmere og varmere i trøya utover kampen. Hadde ingen planer om å sløse bort Antonio Nusas fantastiske forarbeid, og banket inn 2-0 og sitt tredje landslagsmål. Dominerte etter pause.

  Jørgen Strand Larsen 4

  Det meste skjedde på Norges venstreside, og det led Jorge Playa mye av. Kom ikke til sin rett i denne kampen.

  Antonio Nusa 9 BB

  Ny fantastisk kamp av Norges nye stjerne. To strålende assists, hvorpå den andre et C-moment Ullevaal-publikummet sjeldent har sett maken til. Superstjerne in the making.

  Norge - Georgia
  Antonio Nusa Har Blitt Kåret Til Banens Beste I Begge Sine Landskamper.

  Erling Braut Haaland 6

  Anonym i mesteparten av kampen, men på plass når det trengs. Så også i kveld, da han gikk høyt til værs, stanget inn Norges ledelse og senket samtidig skuldrene til en hel nasjon. Gjør det han er satt til å gjøre, score mål.

  Ståle Solbakken 5

  Skal ha masse minus for å bruke Kristoffer Ajer som høyreback, og masse kreditt for å starte Antonio Nusa. Sistnevnte betalte seg langt mer enn førstnevnte straffet seg, men igjen lot Norge motstanderen komme inn i kampen etter å ha hatt en tilsynelatende bunnsolid ledelse. Dette har blitt en stygg uvane nå, og noe landslagssjefen er nødt til å få bukt med.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen