More

  Spillerbørs Latvia – Norge

  Klasseforskjell på lagene i 1. omgangen, men det ble med Erling Braut Haalands scoring som kom på et merkelig billig idømt straffespark.
  Etter pause faller kvaliteten i Norge mange hakk og kampen ble dermed plutselig langt mer jevnspilt.
  Ståle Solbakken tar grep med et dobbeltbytte og siden er det igjen aldri tvil om at dette ender med norsk seier.
  André Hansen: 7
  Totalt arbeidsledig i hele 1. omgangen før han må ta et frispark på overtid. Full kontroll på det lille han må involvere seg i gjennom 90 minutter.
  Marcus Holmgren Pedersen: 7
  Inntar tidlig en offensiv rolle på sin høyrebackposisjon og kommer til mange innlegg – av varierende kvalitet. Får nesten målgivende til Braut Haaland et knapt kvarter før slutt.
  Stefan Strandberg: 6
  Har særdeles lite å gjøre i en kamp Norge har full kontroll i.
  Kristoffer Ajer: 6
  Har særdeles lite å gjøre i en kamp Norge har full kontroll i. Stygt balltap i starten av 2. omgangen trekker ned.
  Birger Meling: 9
  Skaper Norges første sjanse sammen med Moi på venstrekanten og de to fortsetter med strålende samarbeid utover i hele 1. omgangen. Er en fremragende servitør og en sentral del av at venstresiden vår er særdeles dominerende.
  Morten Thorsby: 6
  Tar tidlig for seg i duellene. Full kontroll på midtbanen i en kamp der Norge dominerer stort.
  Mathias Normann: 6
  Full kontroll på midtbanen i en kamp der Norge dominerer stort. Får en liten smell og tas derfor av banen etter én times spill.
  Martin Ødegaard: 6
  Får igjen rollen som høyrekant, som normalt passer han dårlig. Trekker mye inn i midten, men fremstår rett og slett veik og puslete. Spiller seg klart opp etter at Sørloth kommer inn og han får flere offensive alternativ å spille på. Tas av tre minutter før slutt.
  Kristian Thorstvedt: 6
  Skaffer, et billig, straffespark. Ellers minst synlig av de offensive spillerne og byttes ut etter én time.
  Mohamed Elyounoussi: 9
  Skaper Norges første sjanse sammen med Meling på venstrekanten og setter så opp Braut Haaland. Får også en sjanse med hodet og stortrives sammen med Meling og Braut Haaland. Setter det viktige 2-0-målet og er stort sett banens gigant til han tas av tolv minutter før slutt. Banens beste!
  Erling Braut Haaland: 7
  Får en brukbar mulighet tidlig, men kommer veldig skrått på. Sikker fra straffemerket. Får flere muligheter, mye i kombinasjon med Meling og Moi, men ikke like klinisk som man forventer. Misbruker flere gigantmuligheter før han tas av rett før slutt.
  Alexander Sørloth: 7
  Kommer inn for Kristian Thorstvedt etter én time. Gir Norge et nytt gir offensivt etter at laget hadde slitt i starten av 2. omgangen. Starter trolig mot Gibraltar tirsdag.
  Patrick Berg: 6
  Kommer inn for Mathias Normann etter én time uten å markere seg noe stort.
  Mats Møller Dæhli: –
  Kommer inn for Moi tolv minutter før slutt. Spiller for kort til å få karakter, men har to strålende gjennomspill til Joshua King på overtid. Skulle der stått med to målgivende pasninger.
  Jens Petter Hauge: –
  Får tre minutter før Martin Ødegaard.
  Joshua King: –
  Får tre minutter for Erling Braut Haaland. Er involvert direkte med svakt forsøk på gjennomspill til Sørloth før han rett etter header i stolpen. Presterer så «tidenes miss» på åpent mål!
  Ståle Solbakken: 8
  Gjør to endringer fra laget mot Nederland. Jens Petter Hauge og Andreas Hanche-Olsen ble vraket, Kristoffer Ajer og Kristian Thorstvedt kom inn. Får se et norsk lag som har kontroll fra første spark på ballen. Første kvarteret i 2. omgangen var langt svakere og tar da grep med å gjøre et dobbeltbytte. Det gir umiddelbart resultat med 2-0-scoring minutter senere og igjen full kontroll. Har fortsatt en stor utfordring med å få Martin Ødegaard til å fungere på landslaget. Arsenal-stjernen er lagets svakeste i store deler av dagens kamp.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen