More

  28. juni: Spennende høyoddser lanseres

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Spennende høyoddser lanseres

  Det ble fullklaff på travtipset vårt i forrige utgave av Tipsbladet. Der spilte vi Celiaz og Faeza Zet som tvilling på Solvalla og det ga 9 690 kroner i gevinst.

  Ukens travuke åpner som vanlig med V75 på Bjerke tirsdag. Lørdag er det ny Super Saturday med V75 både på Momarken og Bergsåker. I denne spalten retter vi imidlertid oppmerksomheten mot onsdagens V86-runde.

  Det er Vaggeryd som står som arrangør onsdag og vi har i tillegg en herlig jackpot i spillet. I 7. løp, som er V86-5, er det duket for nytt forsøk i diamantstoet til finalen på Åby 12. august og vi har spennende høyoddser lanseres. 5 Maleiwa er en hoppe trener Ola Samuelsson lenge har hatt meget god tro på. Hun åpnet det nye året med to strake seirer og har siden vært mellom nummer to og fem i fem strake løp.

  Maleiwa er meget startkjapp og kommer til å sitte fint på det på direkten på Vaggeryd onsdag. Nå er det også sprint og da bør sjansen for å ende i toppen være meget god.

  Vi tør ikke gå rett ut på et vinnerspill, men et plasspill, altså at hoppen ender i topp tre, synes meget interessant og vi kjører dermed på med litt ekstra stor innsats denne uken!

  Husk at tips til hele jackpotrunden finnes på vår partnerside trotting.no!

  Spennende Høyoddser Lanseres
  28. Juni: Spennende Høyoddser Lanseres 2

  SPILL 1

  Onsdag 28. juni
  Plass løp 7, Vaggeryd

  5 Maleiwa

  Innsats: 5 000 kroner

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen