More

  Spania – Sverige

  Spania – Sverige
  Søndag kl. 20:45
  Estadio Olimpico de Sevilla
  TV: TV 2 Sport
  Odds:
  H: 1,40
  U: 4,90
  B: 9,50
  Odds fra Unibet.
  Vårt Tips: B
  Mens Norge kan se frem til sin gruppefinale mot Nederland på tirsdag, skal vårt naboland i øst ut til sin finale mot en fotballstormakt i kveld. Som Norge, behøver Sverige å vaske frem en knallsterk borteseier ofr å kvalifisere seg direkte til VM, etter at svenskene høyst overraskende tapte 0-2 mot Georgia for tre dager siden.
  Seier i Tblisi ville betydd at ett poeng i Sevilla ville vært nok til svensk avansement i kveld, men i stedet er det altså fordel Spania før avspark. Spanjolene dro i land en sliteseier da de slo Hellas 1-0 på bortebane torsdag kveld, uten å overbevise altfor mye. Landslagssjef må også unnvære blant annet Ansu Fati og Gerard Moreno, som ikke er med i troppen på grunn av skader.
  Den største nyheten kommer imidlertid fra Sverige. Sportbladet avslørte lørdag kveld at landslagssjef Janne Andersson har valgt å benke superspissen Zlatan Ibrahimovic fra start til fordel for Juventus-stjernen Dejan Kulusevski. Andersson ville ikke avsløre hvem som kommer til å bli foretrukket i kveld, men at han har full tillit til angriperne som får startsignal.
  – Uansett hvilken angrepskonstellasjon vi stiller opp med, er de som spiller i stand til å såre ethvert lag i verden. Zlatan, Isak, Kulusevski og Quiason er ulike spillertyper, så det kan se ut på forskjellige måter, men de individuelle ferdighetene er til stede hos alle sammen, sa den svenske landslagssjefen på lørdagens pressekonferanse.
  Det blir vanskelig å komme unna Spania som forhåndsfavoritter, men når Sverige har den angrepsrekka som Andersson ramset opp, blir det fort tydelig at 1,40 frister lite til spill. Da forsøker vi heller blågul jubel og svensk VM-billett. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen