More

  Søndagskupongen 9. juli

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Fullklaff på tipsene våre på lørdagskupongen der 432-rekkeren ga 4 490 kroner tilbake med en tolver, ti ellevere og 42 tiere.

  Det er som vanlig Eliteserien som dominerer søndagskupongen. De seks første kampene er hentet fra vår toppdivisjon og vi finner der også to av våre sikkervalg. Det er Bodø/Glimt borte mot Odd samt Sandefjord hjemme mot Stabæk. Sistnevnte er naturligvis at det risikable slaget, men vi har gitt H-en 40 prosent sjanse i vår vurdering av kampene og på folkerekken er gjestene spilt til 41 prosent.

  Tromsø har imponert stort denne sesongen, men at laget skal være krysset på 64 prosent hjemme mot Vålerenga kan vi ikke forsvare. Vi helgarderer dermed denne kampen og håper å få inn U-en eller B-en som kan sende utbetalingen i været.

  Kamp syv, åtte og ni er hentet fra OBOS-ligaen og de kampene anbefaler vi at man dekker godt opp. Avslutningen av kupongen er tre interessante kamper i Allsvenskan. Malmö FF blir gigafavoritt hjemme mot Mjällby FF og vi gjør det ikke vanskeligere enn at vi også spiller sikker H i den kampen. Hammarby synes vi imidlertid er klart overspilt borte mot Sirius og anbefaler bred gardering der mens vi satser på at en HB-variant holder i avslutningskampen mellom Kalmar og Elfsborg.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Malmö FF blir den store folkefavoritten. Bodø/Glimt og Tromsø har imidlertid også mange tilhengere.

  Innleveringsfristen søndag er satt til 14.55 og fem kamper sparkes i gang 15.00. Deretter venter fem Eliteserie-kamper 17.00 og Kalmar FF – Elfsborg 17.30. Det hele avsluttes med Molde – Brann som har avspark klokken 19.15.

  Søndagskupongen 9. juli – De sikre

  2 Odd – Bodø/Glimt            B

  4 Sandefjord – Stabæk      H

  10 Malmö FF – Mjällby      H

  Søndagskupongen 9. Juli
  Søndagskupongen 9. Juli 2

  Søndagskupongen 9. juli – Den halve

  12 Kalmar – Elfsborg         HB

  Søndagskupongen 9. juli – De overspilte

  6 Tromsø – Vålerenga       H

  11 Sirius – Hammarby       B

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen