More

  Lørdagskupongen 8. juli

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Lørdagskupongen er fortsatt ukens høydepunkt for mange selv om det nok frister mer til innsatser når de er dekket av engelske kamper. Nå er det Skandinavia som står i fokus og vi åpner med Vestlands-derbyet mellom Viking og Haugesund i kamp én i Eliteserien.

  De fem neste kampene er alle hentet fra OBOS-ligaen. Her finner vi også det som i våre øyne er et meget spennende sikkervalg. Hødd – KFUM Oslo er foreløpig krysset 36-27-37 på folkerekken. Vi har gitt gjestene 50 prosent sjanse for seier og har dermed en strålende banker på våre forslag! Omvendt er det i Ranheim – Sandnes Ulf der vi har gitt vertene 46 prosent sjanse mens folket har satt H-en i 55 prosent. Vi dekker dermed godt opp der i håp om å en smell.

  De tre neste kampene er hentet fra norsk 2. divisjon og vi finner der tre klare favoritter i Arendal, Egersund og Lyn. Lørdagskupongen avsluttes med tre kamper fra Allsvenskan der vi anbefaler garderinger. Særlig gjelder det i avslutningskampen mellom Brommapojkarna og Degerfors der vi mener det er gode muligheter for en overraskelse.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Viking, Arendal og Egersund blir folkets sikkervalg.

  Innleveringsfristen er satt til 14.55 og hele ti av kampene har avspark 15.00. Deretter venter IF Brommapojkarna – Degerfors klokken 17.30 mens Viking – Haugesund avslutter med avspark 18.00

  Lørdagskupongen 8. juli – De sikre

  2 Hødd – KFUM Oslo          B

  7 Arendal – Fløy      H

  8 Egersund – Fram Larvik H

  Lørdagskupongen 8. Juli
  Lørdagskupongen 8. Juli 2

  Lørdagskupongen 8. juli – Den halve

  9 Lyn – Notodden    HU

  Lørdagskupongen 8. juli – De overspilte

  3 Ranheim – Sandnes Ulf  H

  12 Brommapojkarna – Degerfors            H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen