More

  Søndagskupongen 8. oktober

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun Molde innfridde av våre sikre på søndagskupongen forrige helg. Dermed hjalp det lite at vi fikk inn HB-garderingen i Sandefjord – Vålerenga samt at vi advarte mot å stole på Kongsvinger hjemme mot Bryne.

  Søndagskupongen åpner med syv kamper hentet fra Eliteserien. Vi spiller der sikker Strømsgodset borte mot Haugesund samt at vi har plassert kupongens halvgardering som UB i Vålerenga – Brann.

  Kamp åtte er hentet fra OBOS-ligaen og vi anbefaler at Start – Kongsvinger dekkes godt opp. Det samme gjelder i storoppgjøret mellom Brighton og Liverpool i kamp ni.

  De tre siste kampene på søndagskupongen er også hentet fra Premier League. Vi spiller sikker Newcastle borte mot West Ham samt at vi tror Manchester City slår tilbake fra nedturen mot Wolverhampton med å ta tre poeng i toppkampen mot Arsenal.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Tromsø er gjort til den store folkebankeren. Ellers er det langt mellom de klare favorittene.  

  Innleveringsfristen søndag er satt til 14.55 og fire kamper sparkes i gang 15.00. Deretter venter Eliteserien 17.00, Arsenal – Manchester City 17.30 før det hele avsluttes med Vålerenga – Brann som har avspark klokken 19.15.

  Søndagskupongen 8. oktober

  De sikre

  2. Haugesund – Strømsgodset    B

  10. West Ham – Newcastle           B

  12. Arsenal – Manchester City      B

  Søndagskupongen 8. Oktober
  Søndagskupongen 8. Oktober 2

  Den halve

  1. Vålerenga – Brann          UB

  De overspilte

  8. Start – Kongsvinger       H

  9. Brighton – Liverpool      B

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen