More

  Søndagskupongen 1. oktober

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Lillestrøm og Newcastle innfridde av våre sikre på søndagskupongen forrige uke. I tillegg satt HU-garderingen mellom Brann og Tromsø samt at vi advarte mot å stole på både Odd og Arsenal som begge var spilt til klare hjemmefavoritter.

  Ukens søndagskupong åpner med fire kamper hentet fra Eliteserien. Vi spiller her sikker Molde i storkampen hjemme mot Viking samt at vi satser på at det kommer en vinner i bunnoppgjøret mellom Sandefjord og Vålerenga.

  Fire kamper fra OBOS-ligaen følger og her anbefaler vi som vanlig at man bruker godt med kryss. Både Kongsvinger og Moss er i våre øyne lag som blir spilt til altfor klare favoritter.

  I Premier League-kampen mellom Nottingham Forest og Brentford forsøker vi sikker B mens vi tar sjansen på Atalanta-seier i storkampen i Serie A.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Bodø/Glimt og Fredrikstad er gjort til de store folkebankerene. Kongsvinger har også mange tilhengere.  

  Innleveringsfristen søndag er satt til 14.55 og syv kamper sparkes i gang 15.00. Deretter venter to Eliteserien-oppgjør 17.00, Atalanta – Juventus 18.00, Real Betis – Valencia 18.30 før det hele avsluttes med Bodø/Glimt – Strømsgodset som har avspark klokken 19.15.

  Søndagskupongen 1. oktober

  De sikre

  3. Molde – Viking     H

  9. Nottingham Forest – Brentford           B

  11. Atalanta – Juventus    H

  Søndagskupongen 1. Oktober
  Søndagskupongen 1. Oktober 2

  Den halve

  4. Sandefjord – Vålerenga HB

  De overspilte

  6. Kongsvinger – Bryne     H

  7. Moss – Hødd       H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen