More

  Søndagskupongen 3. desember

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun Vålerenga innfridde av våre sikre på søndagskupongen forrige uke. Det hjalp dermed lite at vi satt HU-garderingen i Lillestrøm – Odd.

  Søndagskupongen denne helgen åpner med åtte kamper fra den siste runden av Eliteserien. Vi anbefaler der å dekke godt opp i kamp én mellom Bodø/Glimt og Sarpsborg 08. Ukens halvgardering er plassert i skjebnemøtet mellom Haugesund og Stabæk mens vi tar sjansen på sikker Vålerenga hjemme mot Tromsø i en annen svært avgjørende kamp.

  Fire Premier League-oppgjør får æren av å avslutte kupongoppsettet. Vi spiller der sikker Chelsea og Manchester City hjemme mot henholdsvis Brighton og Tottenham. Samtidig anbefaler vi at kamp elleve mellom West Ham og Crystal Palace helgarderes på alle forslag.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Bodø/Glimt, Molde, Odd og Liverpool alle er gjort til de store folkebankerne. Viking og Manchester City ser også ut til å bli spilt til klare favoritter.   

  Innleveringsfristen søndag er satt til 14.55 og tre Premier League-oppgjør starter 15.00. Hele Eliteserien har så avspark 17.00 før vi avslutter med Manchester City – Tottenham som starter klokken 17.30.

  Søndagskupongen 3. desember

  De sikre

  8. Vålerenga – Tromsø      H

  9. Chelsea – Brighton         H

  12. Manchester City – Tottenham          H

  Søndagskupongen 3. Desember
  Søndagskupongen 3. Desember 2

  Den halve

  2. Haugesund – Stabæk    HB

  De overspilte

  1. Bodø/Glimt – Sarpsborg 08      H

  11. West Ham – Crystal Palace    H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen