More

  Søndagskupongen 26. november

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Fullklaff også på søndagskupongen forrige uke, men tolveren ga dessverre kun 1655 kroner. Vi spilte der sikker Spania, Portugal og Luxembourg som alle vant. UB-garderingen satt i Cartagena – Albacete mens vi advarte mot å stole på Eldense hjemme mot Mirandes.

  De åtte første kampene på søndagskupongen er alle hentet fra Eliteserien. Vi spiller der sikker Vålerenga borte mot HamKam og sikker Sarpsborg 08 hjemme mot Molde. I tillegg satser vi på at det holder med en HU-gardering i møtet mellom Lillestrøm og Odd. Tromsø er krysset på 72 prosent hjemme mot Haugesund og da velger vi å gardere den kampen fullt ut.

  Premier League venter i kamp ni og vi tar der sjansen på sikker H i Everton – Manchester United. I avslutningskampen mellom Cadiz og Real Madrid finner vi en ny overspilt favoritt. 70 prosent på B-en er altfor mye og vi helgarderer i håp om en overraskelse.  

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Tromsø og Real Madrid er gjort til de store folkebankerne. Lillestrøm, Rosenborg, Viking og Roma ser også ut til å bli spilt til klare favoritter.   

  Innleveringsfristen søndag er satt til 16.55 og hele Eliteserien har avspark 17.00. Deretter venter to kamper 17.30, Roma – Udinese klokken 18.00 og CF Cadiz – Real Madrid klokken 18.30.

  Søndagskupongen 26. november

  De sikre

  2. HamKam – Vålerenga   B

  5. Sarpsborg 08 – Molde   H

  9. Everton – Manchester United   H

  Søndagskupongen 26. November
  Søndagskupongen 26. November 2

  Den halve

  3. Lillestrøm – Odd  HU

  De overspilte

  7. Tromsø – Haugesund    H

  12. Cadiz – Real Madrid     B

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen