More

  Søndagskupongen 19. november

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun Tromsø innfridde av våre sikre på søndagskupongen forrige uke. Det hjalp dermed lite at HU-garderingen satt i kampen mellom Vålerenga og Stabæk.

  Søndagskupongen denne helgen åpner med ni kamper hentet fra innspurten i EM-kvalifiseringen. Vi spiller her sikker Spania hgjemme mot Georgia, sikker Portugal hjemme mot Island og sikker Luxembourg borte mot Liechtenstein. Det er snakk om tre klare favoritter, men slik er det jo ofte på landslagskuponger som sjelden gir den helt store utbetalingen.

  Vi har dermed spart garderingene til de tre avslutningskampene som alle er hentet fra nivå to i Spania. Real Oviedo – Eibar og Eldense – Mirandes anbefaler vi at helgarderes på alle forslag mens vi forsøker oss med en UB-garderingen i avslutningskampen mellom Cartagena og Albacete.   

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Spania er gjort til den store folkebankeren. Sverige, Belgia, Serbia og Portugal ser også ut til å bli spilt til klare favoritter.   

  Innleveringsfristen søndag er satt til 14.55 og to av kampene har avspark 15.00. Deretter venter kamper jevnt fordelt utover hele ettermiddagen og kvelden. Fem kamper avslutter med avspark 20.45.

  Søndagskupongen 19. november

  De sikre

  2. Spania – Georgia            H

  7. Portugal – Island H

  9. Liechtenstein – Luxembourg   B

  Den halve

  12. Cartagena – Albacete  UB

  De overspilte

  10. Real Oviedo – Eibar     H

  11. Eldense – Mirandes     H

  Søndagskupongen 19. November
  Søndagskupongen 19. November 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen