More

  Søndagskupongen 24. september

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Sarpsborg 08 og Mjøndalen innfridde som våre sikre på søndagskupongen forrige uke mens HU-garderingen satt i Vålerenga – Aalesund.

  Flott søndagskupong denne uken som åpner med hele syv kamper fra Eliteserien. Her spiller vi sikker Sarpsborg 08 og Lillestrøm. I tillegg satser vi på at en HU-gardering holder i toppkampen mellom Brann og Tromsø. Odd er spilt til klare favoritter hjemme mot Haugesund, men den kampen helgarderer vi i håp om en overraskelse.  

  Fem Premier League-oppgjør avslutter søndagskupongen. Newcastle får vår tillit som banker borte mot Sheffield United mens vi helgarderer London-derbyet mellom Arsenal og Tottenham på alle forslag.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Viking er gjort til den store folkebankeren. Bodø/Glimt, Liverpool og Brighton har imidlertid også mange tilhengere.  

  Innleveringsfristen søndag er satt til 14.55 og fire kamper sparkes i gang 15.00. Deretter venter Eliteserien 17.00, Sheffield United – Newcastle 17.30 før det hele avsluttes med Brann – Tromsø som har avspark klokken 19.15.

  Søndagskupongen 24. september

  De sikre

  3. HamKam – Sarpsborg 08          B

  4. Lillestrøm – Rosenborg H

  12. Sheffield United – Newcastle            B

  Søndagskupongen 24. September
  Søndagskupongen 24. September 2

  Den halve

  1. Brann – Tromsø  HU

  De overspilte

  5. Odd – Haugesund           H

  9. Arsenal – Tottenham     H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen