More

  Søndagskupongen 17. september

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Fullklaff på søndagskupongen forrige uke, men utbetalingene ble dessverre lave. Nederland, Serbia og Danmark innfridde som våre sikre mens HU-garderingen satt i Montenegro – Bulgaria. I tillegg advarte vi mot å stole på Valladolid hjemme mot Elche.

  Helgens søndagskupong åpner med fem kamper fra Eliteserien. Vi gir der tillit til Bodø/Glimt og Sarpsborg 08 som de sikre mot henholdsvis Rosenborg og Lillestrøm. I tillegg har vi plassert ukens halvgardering i Vålerenga – Aalesund.

  De fem neste kampene er alle hentet fra OBOS-ligaen. Her spiller vi sikker Mjøndalen hjemme mot Bryne mens vi advarer mot å stole på Fredrikstad hjemme mot Sogndal.

  To Premier League-kamper avslutter menyen og vi advarer også her mot å stole på Arsenal borte mot Everton. Gjestene har en håpløs statistikk på Goodison Park, men blir likevel spilt til klare favoritter.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Vålerenga er gjort til den store folkebankeren. Tromsø, Fredrikstad FK, Moss og Arsenal har imidlertid også mange tilhengere.  

  Innleveringsfristen søndag er satt til 14.55 og seks kamper sparkes i gang 15.00. Deretter venter Eliteserien 17.00, Everton – Arsenal 17.30 før det hele avsluttes med Vålerenga – Aalesund som har avspark klokken 19.15.

  Søndagskupongen 17. september

  De sikre

  2. Rosenborg – Bodø/Glimt           B

  3. Sarpsborg 08 – Lillestrøm        H

  8. Mjøndalen – Bryne         H

  Søndagskupongen 17. September
  Søndagskupongen 17. September 2

  Den halve

  1. Vålerenga – Aalesund    HU

  De overspilte

  6. Fredrikstad – Sogndal   H

  12. Everton – Arsenal        B

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen