More

  Søndagskupongen 20. august

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun KFUM Oslo innfridde av våre sikre på søndagskupongen forrige uke, men HU-garderingen i Kongsvinger – Åsane satt i alle fall.

  Søndagskupongen denne helgen åpner som vanlig med Eliteserien. Seks kamper derfra skal løses. Vi forsøker oss igjen med sikker Lillestrøm, denne gangen borte mot Strømsgodset. I tillegg gir vi Bodø/Glimt full tillit borte mot Haugesund. Halvgarderingen plasseres i Bergen mens vi anbefaler at HamKam – Rosenborg dekkes godt opp.

  De fire neste kampene er hentet fra norsk 1. divisjon. Her synes vi det er feil at Start er gjort til klar favoritt borte mot Raufoss og anbefaler at den kampen helgarderes på alle forslag.

  To Premier League-oppgjør avslutter og her spiller vi sikker H i Aston Villa – Everton. Vertene fikk seg en skikkelig smell av Newcastle forrige helg, men vi mener likevel laget skal være klarere favoritt enn de 51 prosentene man er spilt til foreløpig.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Brann og VIking blir de store folkebankerene hjemme mot henholdsvis Aalesund og Stabæk. Tromsø har også mange tilhengere i sin hjemmekamp mot Sandefjord.

  Innleveringsfristen søndag er satt til 14.55 og fem kamper sparkes i gang 15.00. Deretter venter Eliteserien 17.00 før det hele avsluttes med Strømsgodset – Lillestrøm som har avspark klokken 19.15.

  Søndagskupongen 20. august – De sikre

  1. Strømsgodset – Lillestrøm       B

  4. Haugesund – Bodø/Glimt          B

  11. Aston Villa – Everton   H

  Søndagskupongen 20. August
  Søndagskupongen 20. August 2

  Søndagskupongen 20. august – Den halve

  2. Brann – Aalesund           HU

  Søndagskupongen 20. august – De overspilte

  3. HamKam – Rosenborg  B

  9. Raufoss – Start   B

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen