More

  Søndagskupongen 13. august

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun Bryne innfridde av våre sikre på søndagskupongen forrige uke, men HU-garderingen i Leeds – Cardiff satt i alle fall.

  Ukens søndagskupong har kun tre kamper fra Eliteserien. Her tar vi sjansen på å spille sikker H i Lillestrøm – Viking. Gjestene foreløpig gjort til favoritter på folkerekken etter sin fantastiske seiersrekke, men stiller nå sterkt svekket til én av årets vanskeligste bortekamper.

  De åtte neste kampene er alle hentet fra OBOS-ligaen. Her forsøker vi en ny frekk variant med sikker H i toppkampen mellom KFUM Oslo og Fredrikstad. Også her er gjestene foreløpig spilt til favoritt på folkerekken. Halvgarderingen plasseres i Kongsvinger – Åsane der vi har vondt for å se at gjestene kan få med seg noe mer enn ett poeng. Bryne – Hødd og Sandnes Ulf – Moss er kamper vi anbefaler å dekke godt opp.

  Søndagskupongen avsluttes med godbiten Chelsea – Liverpool. Vi forsøker oss her med en sikker B og satser med det på at uroen i Chelsea fra forrige sesong fortsetter litt til.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Kongsvinger blir den store folkebankeren hjemme mot Åsane. Vålerenga, Bryne FK og Kristiansund har også mange tilhengere i sine hjemmekamper.

  Innleveringsfristen søndag er satt til 16.55 og ti kamper sparkes i gang 17.00. Det hele avsluttes med Vålerenga – Haugesund som har avspark klokken 19.15.

  Søndagskupongen 13. august – De sikre

  2. Lillestrøm – Viking          H

  5. KFUM Oslo – Fredrikstad         H

  12. Chelsea – Liverpool     B

  Søndagskupongen 13. August
  Søndagskupongen 13. August 2

  Søndagskupongen 13. august – Den halve

  6. Kongsvinger – Åsane    HU

  Søndagskupongen 13. august – De overspilte

  4. Bryne – Hødd       H

  9. Sandnes Ulf – Moss       H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen