More

  Søndagskupongen 10. september

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun Molde innfridde av våre sikre på søndagskupongen forrige uke. Det ble imidlertid treff på HU-garderingen mellom Crystal Palace og Wolverhampton samt at vi advarte mot å stole på Lillestrøm borte mot Aalesund.

  De syv første kampene er alle hentet fra EM-kvalifiseringen og det er da også der vi fant våre sikre denne søndagen. Nederland, Serbia og Danmark får alle vår tillit i sine respektive bortekamper. I tillegg nøyer vi oss med HU-gardering i møtet mellom Montenegro og Bulgaria.

  Kamp åtte er en privatlandskamp før søndagskupongen avsluttet med fire oppgjør fra nivå to i Spania. Vi anbefaler på det sterkeste at man sparer kryssene sine til de fire kampene. Spesielt Racing Santander – Amorebieta og Real Valladolid – Elche anbefaler vi at man garderer fullt ut.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at tipperne synes dette er en vanskelig kupong å løse. Ingen lag er foreløpig spilt til store favoritter.

  Innleveringsfristen søndag er satt til 14.55 og Kasakhstan – Nord-Irland sparkes i gang 15.00. Deretter venter Eliteserien kamper utover hele ettermiddagen og kvelden før det hele avsluttes med Valladolid – Elche som har avspark klokken 21.00.

  Søndagskupongen 10. september

  De sikre

  1. Irland – Nederland         B

  5. Litauen – Serbia  B

  7. Finland – Danmark         B

  Søndagskupongen 10. September
  Søndagskupongen 10. September 2

  Den halve

  4. Montenegro – Bulgaria  HU

  De overspilte

  9. Racing Santander – Amorebieta         H

  12. Real Valladolid – Elche           H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen