More

  Søndagskupongen 15. oktober

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det ble vanskelig på søndagskupongen forrige uke og vi traff ikke på noen av våre sikre. Det hjalp dermed lite at vi traff med UB-garderingen i Arsenal – Manchester City samt at vi advarte mot å stole på Liverpool borte mot Brighton.

  Søndagskupongen denne helgen åpner med syv EM-kvalifiseringskamper. Vi spiller der sikker Spania borte mot Norge og sikker Tsjekkia hjemme mot Færøyene. I tillegg satser vi på at Polen unngår tap hjemme mot Moldova som ukens halvgardering. Merk for øvrig at kamp syv mellom Kosovo og Israel er utsatt grunnet terrorangrepet og dermed vil bli trukket.

  Deretter venter fire kamper fra nivå to i Spania og dette er oppgjør vi anbefaler at man dekker godt opp. Særlig gjelder det kamp åtte mellom FC Andorra og Alcorcon samt kamp elleve mellom Leganes og Amorebieta.

  Kupongen rundes av med Falkenberg mot FC Trollhättan fra nivå tre i Sverige.  

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Tsjekkia er gjort til den store folkebankeren. Georgia, Tyrkia og Polen ser også ut til å bli spilt til klare favoritter.   

  Innleveringsfristen søndag er satt til 14.55 og to kamper sparkes i gang 15.00. Deretter venter kamper spredd utover hele ettermiddagen og kvelden.

  Søndagskupongen 15. oktober

  De sikre

  1. Norge – Spania   B

  5. Tsjekkia – Færøyene     H

  7. Kosovo – Israel   B

  Søndagskupongen 15. Oktober
  Søndagskupongen 15. Oktober 2

  Den halve

  6. Polen – Moldova HU

  De overspilte

  8. FC Andorra – Alcorcon  H

  11. Leganes – Amorebieta           H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen