More

  Søndagskupongen 12. mars

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Det ble meget fine treff på søndagstipsene våre forrige uke. Liverpool, Inter og Bodø/Glimt innfridde som de tre sikre. I tillegg satt HU-garderingen i Barcelona – Valencia samt at vi advarte mot å stole på Nottingham Forest og Sampdoria som klare hjemmefavoritter. Søndagskupongen denne helgen starter med fire Premier League-kamper. Deretter venter syv norske cupoppgjør, men merk at Brann – Haugesund vil bli trukket. Det hele avsluttes med én tysk kamp. På folkerekken pr. torsdag kveld er Newcastle, Manchester United, Stabæk, Molde og Brann spilt til klare favoritter.     

  Fem kamper har avspark 15.00 og innleveringsfristen er således satt til 14.55. Deretter venter kampene utover ettermiddag og kvelden før det hele avsluttes med Viking – Rosenborg som har avspark 20.15.

  De sikre

  6 Skeid – Molde      B         65 prosent

  Skeid har ladet opp til Tyrkia der man blant annet har møtt kirgisisk motstand. Marcus Melchior og Felix Anthonessen er på vei tilbake fra skader. Kristoffer Hoven er hentet tilbake, Jakob Napoleon har reist til Tromsø. Dette er første gang disse lagene møtes siden 2007. Regjerende cup- og ligamester Molde har hentet Anders Hagelskjær og Harun Ibrahim.

  7 Sogndal – Lillestrøm       B         54 prosent

  Sogndal med 1-1 i en treningskamp mot Åsane lørdag. 0-1-tap hjemme og 2-0-seier borte mot søndagens cupmotstander i 1. divisjon i 2020. Lillestrøm strålte i generalprøven mot Haugesund som endte med 4-1-seier. Kristoffer Tønnessen har ankommet fra Start mens Vetle Skjærvik ble kjøpt fra HamKam. Gjestene har klar målsettingen om medaljer i år.

  10 Sandefjord – Odd          B         43 prosent

  Sandefjord har fått på plass en flott forsterkning i Gilbert Koomson fra Bodø/Glimt. Spesielle 0-6-3 på de ni siste tilsvarende oppgjørene. Odd med 1-0-seier i generalprøven mot Strømsgodset lørdag. Nykommer Diogo Tomas gikk rett inn i midtforsvaret fra start og fikk skryt for debuten. Lagets syv siste treningskamper ble alle avgjort med maks ett måls margin.

  Den halve

  2 Fulham – Arsenal UB       22/53 prosent

  Arsenal med fire strake ligaseirer og opprettholder dermed luken ned til Manchester City. Søndag venter derby mot Fulham og gjestene har gått seirende ut av syv av de åtte siste innbyrdes oppgjørene. I de tre siste har man også scoret minst tre mål, men vi tar med U-garderingen på systemforslaget.

  De overspilte

  5 Stabæk – Bryne    H         63 prosent

  Stabæk med seier i generalprøven mot Mjøndalen lørdag. Mushaga Bakenga kommer nærmere kampformen og startet sammen med Kasper Høgh på topp. Simen Wangberg var også tilbake. 2-2 hjemme og 0-0 borte mot Bryne i 1. divisjon i fjor. Gjestene har igjen fått på plass Mamadou Diaw som var på lån i fjor. Tobias K. Guddal er samtidig sendt på nytt utlån.

  11 Viking – Rosenborg      B         39 prosent

  Usikkert hva vi kan forvente av Viking nå etter en håpløs høst. Spennende nykommere i Patrick Yazbek og Nicholas D’Agostino mens Herman Haugen har undertegnet ny kontrakt. Daniel Karlsbakk ble solgt. 3-2-0 på de fem siste tilsvarende oppgjørene. Rosenborg med 1-1 i generalprøven mot Aalesund i en sjansefattig kamp. Olaus Skarsem er ute etter operasjon.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen