More

  Søndagskupongen 11. februar

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Fullklaff på søndagskupongen forrige uke der Arsenal, Atalanta og RB Leipzig innfridde som de tre sikre. I tillegg satt HU-garderingen i Real Madrid – Atletico Madrid samt at vi advarte mot å stole på Real Betis og Wolfsburg hjemme mot Getafe og Hoffenheim. Grunnlaget var derfor lagt for å hente tolveren til over 105.000 kroner.

  Søndagskupongen denne helgen åpner med to Premier League-oppgjør der vi plasserer halvgarderingen som en UB-variant i møtet mellom West Ham og Arsenal.

  Tre La Liga-oppgjør venter. Vi dekker der opp storfavoritt Barcelona hjemme mot Granada og spiller i stedet sikker Rayo Vallecano borte mot Mallorca.

  De fire neste kampene er alle hentet fra Serie A. Vi forsøker der et frekt sikkertips på Hellas Verona borte mot Monza mens storkampen mellom Milan og Napoli synes helt åpen og helgarderes på alle forslag.

  Deretter venter to tyske oppgjør før vi avslutter kupongen med sikker Nice hjemme mot Monaco.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at FC Barcelona blir den store folkefavoritten. I tillegg er også Bologna og VfB Stuttgart krysset på over 60 prosent.  

  Innleveringsfristen er søndag klokken 14.55. Tre kamper starter 15.00 før det er godt fordelt med kamper utover hele ettermiddagen og kvelden. Det hele avsluttes med FC Barcelona – Granada som har avspark klokken 21.00.  

  Søndagskupongen 11. februar

  De sikre

  5. Mallorca – Rayo Vallecano        B

  8. Monza – Hellas Verona  B

  12. Nice – Monaco  H

  Søndagskupongen 11. Februar
  Søndagskupongen 11. Februar 2

  Den halve

  2. West Ham – Arsenal      UB

  De overspilte

  3. Barcelona – Granada     H

  6. Milan – Napoli     H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen