More

  Søndagskupongen 3. september

  Kun Manchester City innfridde av våre sikre på søndagskupongen forrige uke. Det ble imidlertid treff på HU-garderingen mellom Vålerenga og Odd samt at vi advarte mot å stole på Jerv hjemme mot Bryne.

  Søndagskupongen åpner som vanlig med kamper fra Eliteserien. Vi gir her tillit til Bodø/Glimt og Molde borte mot henholdsvis HamKam og Haugesund. Samtidig anbefaler vi at oppgjørene mellom Aalesund og Lillestrøm samt Strømsgodset og Stabæk dekkes godt opp.

  Kamp åtte og ni er hentet fra OBOS-ligaen der vi forsøker oss med et frekt hjemmetips i Start – Fredrikstad.

  Premier League får æren av å avslutte søndagskupongen med tre oppgjør. Vi plasserer her søndagens helgardering i Crystal Palace – Wolverhampton der vi tror gjestene får med seg maks ett poeng.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at tipperne synes dette er en vanskelig kupong å løse. Ingen lag er foreløpig spilt til store favoritter. Odd, Strømsgodset og Liverpool er nærmest å bli klare favoritter.  

  Innleveringsfristen søndag er satt til 14.55 og fire kamper sparkes i gang 15.00. Deretter venter Eliteserien 17.00 før det hele avsluttes med HamKam – Bodø/Glimt som har avspark klokken 19.15.

  Søndagskupongen 3. september

  De sikre

  1. HamKam – Bodø/Glimt   B

  4. Haugesund – Molde       B

  9. Start – Fredrikstad         H

  Søndagskupongen 3. September
  Søndagskupongen 3. September 2

  Den halve

  11. Crystal Palace – Wolverhampton      HU

  De overspilte

  2. Aalesund – Lillestrøm    B

  6. Strømsgodset – Stabæk           H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen