More

  Søndagskupongen 10. desember

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Kun Chelsea innfridde av våre sikre på søndagskupongen forrige uke. Det hjalp dermed lite at vi satt HB-garderingen i Haugesund – Stabæk samt at vi advarte mot å stole på West Ham hjemme mot Crystal Palace.  

  Fire Premier League-oppgjør åpner søndagskupongen denne helgen og vi forsøker oss med et frekt sikkertips på Newcastle allerede i den første kampen.

  Deretter går turen videre til tre La Liga-oppgjør. Her blir Barcelona naturligvis altfor mye spilt hjemme mot Girona og vi helgarderer i håp om en U eller B som vil hjelpe godt på utbetalingen.

  Vi tar så turen til Serie A der vi synes Roma blir spilt til altfor store favoritter mot Fiorentina. Ukens halvgardering plasserte vi i Monza – Genoa i håp om at den kampen får en vinner.

  To tyske oppgjør avslutter søndagsoppsettet og vi trår til med sikker Stuttgart og Mainz 05 mot henholdsvis Bayer Leverkusen og Köln.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Manchester City, FC Barcelona og Roma er lagene som får størst tillit hos tipperne.

  Innleveringsfristen søndag er satt til 14.55 og tre Premier League-oppgjør samt Monza – Genoa starter 15.00. Deretter venter det kamper spredt utover hele ettermiddagen og kvelden. Det hele avsluttes med FC Barcelona – Girona som har avspark 21.00.

  Søndagskupongen 10. desember

  De sikre

  1. Tottenham – Newcastle            B

  11. Stuttgart – Bayer Leverkusen H

  12. Köln – Mainz 05 B

  Søndagskupongen 10. Desember
  Søndagskupongen 10. Desember 2

  Den halve

  8. Monza – Genoa   HB

  De overspilte

  7. Barcelona – Girona        H

  10. Roma – Fiorentina       H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen