More

  Soltvedt klar for Brann

  Joachim Soltvedt har signert avtale med bergenserne ut sesongen 2026.

  Brann har i dag sikret seg en avtale med Sarpsborg 08, som gjør at venstrebacken reiser på tvers av landet fra Østfold til Bergen. Venstrebacken har hatt en strålende sesong for sarpingene i år, og levert fire mål og seks assists. 27-åringen spilte opprinnelig venstrekant, men har i år blitt omskolert til en offensiv back, og har blomstret i den nye ballen.

  Soltvedt
  Joachim Soltvedt Går Fra Blått Til Rødt.

  Nå kommer Joachim Soltvedt endelig hjem til byen han er født og oppvokst i, og til klubben han tilbrakte også deler av oppveksten i.

  – Det er deilig å være på plass. Det gikk veldig fort nå på slutten, men dette er noe jeg har sett frem til i lang tid. Det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg hadde en veldig fin tid i Brann som ungdom, og jeg er veldig glad for å nå komme tilbake som en voksen spiller, sier Joachim Soltvedt til sin nye klubbs hjemmesider.

  Soltvedt
  Joachim Soltvedt Kan Møte Mannen Han Arver Venstreback-Plassen Fra Mot Az – David Møller Wolfe.

  LES OGSÅ: Derfor bør du heie på Molde, Bodø/Glimt OG Brann denne uken

  Bergenseren er umiddelbart spilleklar for Brann, og kan dermed ikle seg den helrøde drakta allerede i morgen, når Eirik Hornelands mannskap skal ut i avgjørende Conference League-kvalik mot AZ Alkmaar. Branns nysignering kommer dermed inn som direkte erstatter for David Møller Wolfe, som ble solgt til, ja nettopp, AZ, tidligere i sommer.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen