More

  Solskjær får som fortjent

  Ole Gunnar Solskjær har ikke hatt bare enkle arbeidsforhold siden han overtok tømmene på Old Trafford.
  Ved atskillige anledninger har nordmannen også vært en hårsbredd fra å bli sparket, og ofte har det virket som om United-styret bare har ventet på en passende anledning til å bytte ham ut med en mer profilert trener. Senest da laget i desember ble ekspedert ut av Champions League.
  Fansens ønske om Mauricio Pochettino ble imidlertid aldri realisert, og i dag virker ropene etter ny manager å ha stilnet.
  Ole Gunnar Solskjær har ledet United til deres første finale siden 2017, samtidig som man med stor sannsynlighet bare vil ha byrival City foran seg på Premier League-tabellen når status gjøres opp. Nevnte Pochettino fikk samtidig reisepass fra Champions League av nettopp City.
  -Vi har hatt både opp- og nedturer, men har nå skaffet oss noe å se frem til. Jeg er veldig glad på spillernes vegne, sa Solskjær til engelsk presse etter onsdag å ha avansert til Europa League-finale på bekostning av Roma.
  Uniteds finalemotstander 26.mai i Gdansk blir Villarreal, etter at de gulkledde spanjolene onsdag tok seg av Martin Ødegaard og Arsenal.
  Solskjær skrev treårskontrakt med United i 2019, og en fornyelse virker akkurat nå å bli en formalitet. United-fansen har fortsatt ønsker om forandringer, men da heller i eierskapet. Nordmannen i managerstolen kan de vanskelig være annet enn fornøyd med nå.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen