More

  Leicester City med ny sjef

  Enzo Maresca hopper av i Manchester City for en managerstilling i Leicester City.

  Det ble ikke Dean Smith videre etter nedrykket fra Premier League og det blir heller ikke Graham Potter som kommer inn portene på King Power Stadium. Fredag meldte flere engelske medier at Enzo Maresca blir deres nye manager.

  Pep Guardiolas assistent i Manchester City fikk jobbtilbudet torsdag og virket til å ha takket ja allerede fredag kveld da bekreftelsen også kom hos Leicesters hjemmeside. Den 43 år gamle italieneren har tidligere også vært assistenttrener for West Ham, Sevilla og u23 manager i Manchester City. Nå har han signert en treårskontrakt med Premier League-vinnerne fra 2015/16-sesongen og har nok store forhåpninger om å få laget raskt tilbake til Premier League.

  Han har tidligere hatt spillerkarriere i blant annet Juventus og regnes for å være en nyere versjon av Mikel Arteta. Trolig blir det fin fotball i Leicester fremover.

  Årets sesong tok en dramatisk vending og endte med et overraskende nedrykk. Brendan Rodgers som hadde ledet klubben i fire år fikk sparken, men Dean Smith klarte ikke å redde klubben under sin korte tid mot slutten av sesongen.

  -Enzoz profil var noe som utmerket seg tidlig i vår managerjakt og dette ble enda tydeligere under vårt første møte med han der han pratet entusiastisk om hva han ønsket å oppnå med klubben vår, sa eier Aiyawatt Srivaddhanaprabha da bekreftelsen ble klar.

  X-boss i Leicester har allerede funnet ny klubb

  Brendan Rodgers har på sin side allerede skaffet seg ny jobb. Han returnerer til den ledige managerjobben i Celtic etter at Tottenham var på jakt i Glasgow tidligere i vår.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen