More

  Skjebneuke for Sheffield Wednesday

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Lørdag går startskuddet for to skjebnekamper som kan ha alt å si for uglenes sesong.

  Sheffield Wednesday har lagt bak seg 15 kamper uten tap i ligaen før de på lørdag tar imot serielederne Plymouth på Hillsborough til det som vil være en avgjørende uke for Darren Moore sitt mannskap. For når oppgjøret mot Plymouth er ferdigspilt vil alt fokus rettes mot neste kamp, borteoppgjøret mot jagende Ipswich Town. Med sin kamp til gode på både Plymouth og Ipswich kan de to kommende kampene fort ha lagt fundamentet for deres sårt etterlengtede retur til Championship etter to hele sesonger på nivå tre. Forrige gang Sheffield Wednesday tapte en fotballkamp i League One var det nettopp Plymouth som stod på andre siden av banen. I en forrykende start stod det 1-1 etter bare syv minutter før et vanvittig Plymouth-press førte til et særs fortjent seiersmål på overtid da Sam Cosgrove stanget inn 2-1. Siden den gang har Plymouth bare gått på et tap og det vitner om hvor få feil man kan gjøre for å beholde topp to plasseringen.

  Jaktende i sivet

  Ipswich og Derby har siden forrige seriekamp gjort unna FA-cup og er klar for å ta opp jakten på topp to. Ipswich sitt strålende januarvindu kombinert med Derby sin umettelige jakt etter trepoengere gjør de to outsiderne særs skumle. Derby møter hjemmesterke Morecambe men siden kampen går på Pride Park er det mye som tyder på tre nye poeng. Ipswich håper sin rekke med uavgjortkamper ble lagt bak seg da de også slo Morecambe forrige kamp. Nå må de nye levere og uheldige poengtap legges bort og det fra start borte mot Cambridge. Med poengtap til en av de to på topp kan de tette seg skikkelig til før det neste store toppoppgjøret allerede kommende helg.

  Solgte Wycombe seg bort?

  En positiv trend og nok en snikende følelse av at Wycombe kunne blande seg inn blant de store i kampen om topp seks ble tirsdag ettermiddag knust til pinneved. Hyllesten Anis Mehmeti mottok fra klubb og fans da det ble klart at stjernespilleren hadde signert for Bristol City var ikke til å ta feil av. –Det største talentene vi noensinne har hatt i lille Wycombe, sa en klubblegende da salget var gjennomført. League One har mistet en av sine største stjerner og 22-åringen sitt spill de siste ukene har vært på et nivå som vi sjelden har sett maken til. Med kraftige forsterkninger hos både Bolton, Barnsley og til en viss grad Peterborough skal det bli vanskelig for Wycombe å holde følge ut sesongen. De får uansett en tøff kamp borte mot Port Vale, som på sin side forsterket seg med Matty Taylor.

  Nye tester for de nye ombord

  John Mousinho har røsket opp i mye på sine få uker i Pompey. Ny spillestil, ny kaptein og nye spillere. De får en tøff test når Barnsley kommer på besøk til Fratton Park. En test som vil vise om Pompey kan melde seg på eller om de allerede kan belage seg på et år til på nivå tre. Gjestene har en hel haug av hengekamper på lagene rundt seg men er på ingen måte trygg der de ligger på den siste PO-plassen. De imponerte likevel igjen i midtuken da Oxford United ble slått 2-1 på bortebane. Nicky Cadden kunne juble for sitt første mål for The Tykes siden overgangen fra Forest Green i sommer.

  De må kanskje håpe på litt hjelp fra Forst Green. Elleve nye spillere kom inn i januarvinduet i tillegg til manager Duncan Ferguson. Han skal ut i en real Ferguson-duell da Darren Ferguson og hans Peterborough kommer på besøk til det som blir Duncs hjemmedebut. Begge lag trenger trepoengere og vi tror det kan bli en særs artig og jevnspilt duell på The New Lawn.

  Vi holder også et ekstra øye på oppgjøret Oxford United – Shrewsbury. Tar gjestene tre nye poeng her må vi for alvor rette litt fokus på Steve Cotterill og hans Salop.

  Spill inn og ut

  Full pott på Morecambe mot Bristol Rovers til penge 3.15 i odds gikk rett inn. Dessverre klarte aldri Lincoln å få hull på byllen mot Cambridge og spillet til 2.20 røyk på minste mulige margin.

  FAVORITTEN:

  Bristol Rovers – Milton Keynes

  TIPS:

  H til 2.30 i odds hos Coolbet

  LURINGEN:

  Sheffield Wed – Plymouth

  TIPS:

  U til 3.75 i odds hos Coolbet

  Den 30 serierunden går slik

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen