More

  Skjebnekveld for Brann og Bodø/Glimt

  Brann og Bodø/Glimt har begge gode muligheter for avansement til gruppespillet i Conference League.

  Skjebnekveld for Brann og Bodø/Glimt

  Molde klarte ikke å fullføre drømmen om gruppespill i Champions League, til tross for at de var best i begge oppgjørene mot Galatasaray. Moldenserne er likevel sikret inngang til gruppespillet i Europa League, og i kveld skal Brann og Bodø/Glimt forsøke å gjenta bedriften med å sikre seg billett til europeisk gruppespill, i Conference League.

  LES OGSÅ: Trekning av ligacupens 3. runde

  Godt utgangspunkt i Nederland

  Brann fikk med seg et godt utgangspunkt før kveldens returmøte i Bergen. Niklas Castro sendte bergenserne i føringen etter snaue timen, men hjemmelagets Pantelis Hatzidiakos sørget for 1-1 og balanse i regnskapet før kveldens returoppgjør på Brann Stadion.

  Brann Og Bodø/Glimt
  Sivert Heltne Nilsen Gleder Seg Til Returmøtet Med Az.

  I går kunne Branns hjemmesider melde om utsolgt Stadion når AZ gjester byen mellom de syv fjell i kveld, og det er litt skadetrøbbel å melde for rødtrøyene. Magnus Warming, Niklas Jensen Wassberg og Ole Didrik Blomberg sliter alle med diverse mindre smeller, og blir dermed ikke klar til i kveld. I tillegg har det vært sykdom i troppen, så til tross for spillefri runde i Eliteserien forrige helg, kunne oppladningen til kveldens kamp vært langt bedre for Eirik Horneland. Kaptein Sivert Heltne Nilsen er en av de som har måttet bytte ut økter på treningsfeltet med sofaen, men kapteinen tror laget hans skal slå godt fra seg.

  – Vi har ingenting å tape, og møter et lag som kom til semifinalen i fjor. Vi er ikke nervøse, vi bare gleder oss, sier Heltne Nilsen på gårsdagens pressekonferanse.

  I likhet med Brann, fikk også AZ spillefri i Æresdivisjonen sist helg, for å få en så optimal oppladning så mulig. Nederlenderne har startet den hjemlige seriesesongen med to seirer av to mulige, og formidable 8-2 i målforskjell.

  Glimt er favoritter

  I likhet med Brann, har også Bodø/Glimt med seg uavgjort fra første oppgjør. Nordlendingene spilte 2-2 mot rumenske Sepsi sist torsdag, et lag som ikke har i nærheten av samme tradisjoner i Europa som AZ. Faris Moumbagna og Patrick Berg scoret målene for Glimt, men Sepsi utlignet begge ganger fra straffemerket.

  Brann Og Bodø/Glimt
  Patrick Berg Scoret For Bodø/Glimt Mot Sepsi.

  Til tross for bare 2-2 fra forrige møte, er Bodø/Glimt likevel store favoritter i kveldens returoppgjør, og alt annet enn nordnorsk avansement til gruppespillet, vil være en gedigen nedtur. Bodøværingene har bitt forbilledlig godt fra seg i denne turneringen de siste sesongene, og har som kjent hamlet opp med blant annet Roma. Nå holder hele Bodø pusten, i håp om et nytt europeisk eventyr under flomlysene på Aspmyra denne høsten.

  Odds fra Norsk Tipping

  Brann – AZ

  • H 2,75
  • U 3,55
  • B 2,20

  Bodø/Glimt – Sepsi

  • H 1,23
  • U 5,60
  • B 9,20

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen