More

  Skeis i Skeid

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Ny trener, samme resultater: Alt går skeis for Skeid denne sesongen. 

  Skeis for Skeid

  Det er rett over ti dager siden Arne Erlandsen ble ansatt som trener for Skeid, etter at Gard Holme trakk seg. Erlandsen har kommet inn for å forsøke å redde sesongen for Oslo-laget, og holde klubben i OBOS-ligaen. De tidlige tegnene er imidlertid ikke bra. Erlandsen har tapt begge sine første kamper, og etter 180 minutter med fotball mot Ranheim og Sogndal, har hans nye lag ennå ikke scoret mål. I søndagens 0-2-tap mot sogningene, hadde Skeid lite å stille opp med, til tross for at de hevet seg i andreomgang.  

  LES OGSÅ: Helgens La Liga-forslag

  Optimistisk Erlandsen

  Dermed ligger Skeid håpløst forankret i bunnen av tabellen, og står med blodfattige 11 poeng etter 21 ligarunder. Oksene har tapt alle sine seks siste kamper, og tatt bare ett poeng på sine ti siste kamper. Det er forsvinnende langt opp til kvalikplassen, for ikke å snakke om trygg plass. Arne Erlandsen er dermed naturligvis forsiktig med å garantere fornyet OBOS-kontrakt, men er positiv, til tross for en tøff start som Skeid-trener. 
   
  – Jeg liker å jobbe med fotballspillere som ønsker å bli bedre. Jeg syns det er moro å se lag forbedrer seg, og jeg har 100 prosent tro på at vi kommer til å bli bedre i løpet av høstsesongen, det er jeg helt overbevist om. Så får vi se hvor langt det går, men vi kommer til å bli bedre for hver kamp som går, det er ikke noe å tenke på, sier en kamplysten Skeid-trener til klubbens hjemmesider. 

  Skeis For Skeid
  Tidligere Lsk-Trener Arne Erlandsen Tror Han Kan Snu Tingenes Tilstand For Skeid.

  Mye, for ikke å si det meste, tyder på et dundrende Skeid-nedrykk når sesongen er over. Men, kan hende er ikke alt håp ute ennå. Fem av lagets syv neste kamper er mot lag på nedre halvdel, og til helgen kommer Åsane på besøk til Nordre Åsen. Ta med i regnestykket at bergenserne har mistet alle sine tre siste bortekamper, og plutselig er det ikke lenger like utenkelig at Skeid kan blande seg inn i kampen om å berge plassen hvis de tar tre poeng mot Åsane. 

  Toppkamp i Kristiansand

  Rundens godbit finner vi på Sør Arena, der Start tar imot suveren ligaleder Fredrikstad. Østfoldingene holder stø kurs mot Eliteserien, og har tapt bare én kamp i ligaen denne sesongen. Den statistikken blir trolig satt ettertrykkelig på prøve i Kristiansand, der Start står med formidable 8-1-1 på sine ti første hjemmekamper. En viktig bidragsyter for dette, har imidlertid vært Zakaria Sawo, som denne uken ble solgt til Aris Limassol. I løpet av det drøye året han tilbrakte i klubben, noterte han seg for 22 kamper og åtte mål for sørlendingene, og skal nå bytte ut hverdagen i OBOS-ligaen til gruppespill i Europa. 

  Fredrikstad på sin side, har 5-4-1 på bortebane hittil i år, og planen i bortekampene deres er som regel å låse av kampen og hale inn en 1-0-seier. For FFK har scoret kun 11 mål på bortebane i år, og det er verdt å ta med seg at hele 13 lag i OBOS-ligaen har scoret like mange eller flere mål på bortebane enn østfoldingene i år. Så de som håper på en målfest på Sør Arena søndag ettermiddag, håper kan hende forgjeves.

  Helgens spill

  FAVORITTEN: 

  Sogndal – Ranheim 
  TIPS 
  H til 1,55 i odds hos Norsk Tipping 

  LURINGEN: 

  Skeid – Åsane 
  TIPS 
  H til 3,00 i odds hos Norsk Tipping 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen