More

  Skadebekymring i Newcastle

  Newcastle røk forrige helg på 0-2-tap mot Bournemouth, og det er bekymring på St. James’ Park når det også er noe nær skadekrise i troppen. Eddie Howe vil ganske sikkert bruke januarvinduet, når hans tallmessig beskjedne tropp av spillere nå også er skadeplaget.

  Wilson ute i seks nye uker

  Premier League: Callum Wilson, Newcastle
  Skadebekymring I Newcastle 4

  Mot Bournemouth måtte Howe atter en gang bruke vingløper Anthony Gordon som midtspiss, etter fortsatte skader på spissduoen Aleksander Isak og Callum Wilson. Isak antas tilbake etter landslagspausen, men skadeforfulgte Wilson virker å måtte vente til sent i desember før han er tilbake på banen. Ben Prakinson fikk sin debut på spissplass mot The Cherries forrige lørdag, men 18-åringen er neppe det endelige svaret når Newcastle jakter ny topp 4-plassering.

  Tilbakeslag for Botman

  Sven Botman, Newcastle
  Skadebekymring I Newcastle 5

  Sven Botman har lenge vært av Newcastles viktigste spillere, men den nederlandske midtstopperen har bare spilt 5 Premier League-kamper denne sesongen. Den tidligere Lille-forsvareren var sist på banen i 8-0-seieren mot Sheffield United, og det er fortsatt usikkert når han kan gjøre comeback. 23-åringen har virket på vei tilbake flere ganger, men kneskaden har ikke sluppet tak. Nå kan det gå mot operasjon, og da vil Botman i så fall miste store deler av sesongen.

  Stopperkollega Fabian Schär gikk ned for telling med hamstring-problemer lørdag, men fortsatte kampen med tydelige smerter. Denne uken kastet han inn håndkleet og meldte forfall til onsdagens landskamp med Sveits.

  Nervøs Newcastle-boss

  Sandro Tonali
  Trøbbel? You Bet: Newcastle Og Sandro Tonali Er I Hardt Vær

  I tillegg til de nevnte er som kjent midtbanespiller Sandro Tonali suspendert ut sesongen. Vingløper Harvey Barnes er fortsatt fire uker unna comeback, mens Dan Burn, Elliot Anderson og Jacob Murphy er ute for året.

  Eddie Howe er så definitivt gitt ett og annet å tenke på, før Newcastle i sine neste to kamper skal opp mot Chelsea og Paris Saint-Germain.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen