More

  Sjokkseier på The New Lawn

  Forest Green sjokkerte både seg selv og Sheffield Wednesday i dagens kamp.

  Hjemmelaget hadde ikke vunnet siden midten av desember og stod med 16 strake seriekamper uten seier. Nedrykket til League Two var -og er- fortsatt uunngåelig. Duncan Fergusons tøffe start som manager hadde gitt to usle poeng og fem scoringer og ingen levnet de håp mot et revansjesugent Wednesday.

  Darren Moore sitt mannskap tapte tirsdag sin første kamp siden oktober da rekken på 23 kamper uten tap i League One ble stoppet av Barnsley i en forrykende fotballkamp. Det var derimot ingenting som tydet på at Sheffield-laget var ute etter revansj. I en forferdelig førsteomgang var det Forest Green som tok ledelsen da Jordan Garrick løp seg fri på første stolpe og styrte inn 1-0 med høyrefoten.

  Et massivt press fra gjestene var forventet, men de så rådville ut. Langpasningene opp mot Michael Smith og Lee Gregory kom oftere og oftere utover i omgangen, men helt uten resultat. Ikke før det gjenstod fem minutter av oppgjøret kom det noe som lignet på press og målsjanser. Forest Green stod av det lille presset og Duncan Ferguson viste både lettelse og glede da sluttsignalet kom. Med elleve poeng opp til trygg grunn er nok toget gått, uten at noen brydde seg om det i dag.

  For Sheffield Wednesday betyr det at de nå blir liggende på andreplass med to poeng og en kamp til gode på Plymouth som topper. Verre er det at de nå har like mange kamper spilt som Ipswich (3 poeng bak) og en mer enn Barnsley (6 poeng bak). Kampen om topp to er vidåpent.

  Gikk du glipp av gårsdagens oppgjør mellom Peterborough og Derby kan du lese mer om den her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen