More

  Shrewsbury må på managerjakt

  Steve Cotterill trakk seg i dag som manager for League One-klubben Shrewsbury.

  I dag ble det bekreftet at 58-åringen gir seg i Shrewsbury med umiddelbar virkning. Manageren som tidligere har trent klubber som Burnley, Nottingham Forest, Birmingham, Portsmouth og Bristol City har siden november 2020 ledet Shrewsbury. Bare måneder senere endte Cotterill på sykehus grunnet koronasmitte og tilbragte 33 dager på sykehus før han få dager senere igjen måtte på sykehus grunnet senskader fra smitten. Fra sykesengen ledet han laget gjennom pc-skjermen.

  Gjennom sine 2.5 år i klubben har han tatt laget fra nedrykksstriden i League One til i år å kjempe blant topp ti. Denne sesongen var Shrewsbury lenge outsider til topp seks etter å ha blant annet vunnet seks kamper på rad i februar, men enorme skadeproblemer og en tynn tropp gjorde til at laget til slutt endte på en 12 plass.

  To innholdsrike år tar nå slutt og mange mener ansettelsen av sportsdirektør Micky Moore var det som vippet han ut av managerstolen. Cotterill har tidligere vært klar på at han ønsker kontroll over spillerkjøp og struktur selv. Ansettelsen av Moore tyder på at klubben ikke var fornøyd med spillerkjøp og pengebruk under Cotterills ledelse.

  -Jeg er stolt over jobben som er blitt gjort i denne flotte klubben gjennom mine 2.5 år i klubben. Klubben har tatt mange steg og løftet seg fra nedrykksstrid til en plass på øvre halvdel av tabellen, og jeg er sikker på at klubben vil ta nye steg i fremtiden, sa Cotterill i sin pressemelding i kveld.

  Salop må nå ut på managerjakt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen