More

  Tett i topp og outsidere smyger innpå

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Tre scoringer i krysset, en straffemiss og opphenting. Dramaet på Portman Road levner fortsatt ørlite håp for Ipswich.

  Alarmklokken ringet da Conor Chaplin hadde misset straffespark og Sheffield Wednesday hadde gått opp i 2-0 etter blant annet dagens første scoring i krysset fra Michael Smith. Men Nathan Broadhead sitt frispark og debutmål for Ipswich var så vakkert at det fortjente å få med seg poeng. Det fikk de når Leif Davis sitt frispark fikk litt hjelp til å treffe krysset. Som i første kamp for sesongen ble 2-0 hentet opp av hjemmelaget og kampen endte 2-2 i et fantastisk oppgjør som du kan lese mer om her.

  Ny serieleder, igjen.

  Dermed kunne Plymouth ta tilbake tabelltopp med sin kontrollerte 3-1 seier over Portsmouth og de ser igjen strålende ut nå som Finn Azaz er tilbake fra skade i det som var deres 14 hjemmeseier av 15 mulige. Med henholdsvis seks og åtte poeng opp til topp to for Ipswich begynner det å spøke litt for direkte opprykk. Kanskje må de heller se bak seg, for akkurat nå er Bolton oppe på like mange poeng etter at de i en maktdemonstrasjon av en kamp knuste playoff-rival Peterborough 5-0 på bortebane. I deres 5000ende ligakamp leverte Dion Charles hattrick og han ble dermed den første som gjør det for Bolton siden Joe Mason gjorde det samme i 2014.

  For Derby stoppet rekken på 15 kamper uten tap i det tøffe borteoppgjøret mot Wycombe. En helt spinnvill fotballkamp med sjanser til begge lag gjennom 90 minutter endte til slutt 3-2 til hjemmelaget etter blant annet to strålende avslutninger med høyrefoten av Lewis Wing som med sine syv ligascoringer allerede har tangert sin beste scoringssesong. Derby skal få det tøft med å hente topp to mens Wycombe kanskje er den største utfordreren til lagene på playoff akkurat nå.

  Shrewsbury er også en luring og med deres 3-2 seier over Port Vale har de nå vunnet seks kamper på rad for første gang siden 2015, da i League Two. Månedens spiller i League One for januar scoret også i det målrike oppgjøret. Se opp for Salop.

  Midtukerunde med bananskall for noen.  

  Plymouth og Ipswich skal ut i tøffe bortekamper mot Oxford United og Bristol Rovers og selv om særlig sistnevnte ser ut til å ha tatt sommerferie blir slike oppgjør som en cupfinale å regne. Det kan dermed fort gi poengtap og Wednesday, Derby og Bolton kan dermed få mer å juble for enn tre poeng om de vinner hjemme mot svakere motstand mot Morecambe, Lincoln og Milton Keynes.

  I bunn venter et skjebneoppgjør for Cambridge da de tar imot et annet lag i trøbbel, Cheltenham. Begge lag trenger tre poeng etter en heller fattig poengfangst den siste tiden. Poeng trenger også Forest Green som får Charlton på besøk. Duncan Ferguson var nær sin første seier men igjen glapp trepoengeren i sluttminuttene borte mot Morecambe. For Milton Keynes, Morecambe og Accrington skal det bli vanskelig med tre poeng mot topp seks motstanden de møter. Spenning er det også i Barnsley og Shrewsbury sine bortekamper mot Port Vale og Exeter der tre poeng vil gi økt tro på opprykk.

  TIPS

  De trygge valgene er hjemmeseiere for Bolton, Portsmouth og Sheffield Wednesday. Men med odds fra 1.67-1.33 de på de tre kampene må vi finne noe litt mer spennstigere selv om fallhøyden blir større.

  Å spille på et lag som står med seks strake seiere er skummelt da rekken nærmer seg slutt. Men 3.00 på Shrewsbury borte mot Exeter ute av form og uten storscoreren sin prøves. Tips: B

  Forest Green nærmer seg noe og en seier er snart innenfor rekkeviddene. Kanskje kan det komme mot Charlton som fikk seg en nedtur med sitt hjemmetap mot Fleetwood i helgen. 2.75 på hjemmeseier spilles og resten blir opp til Duncan Ferguson og co. Tips: H

  Hele runden finner du her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen