More

  0-4 og alt håp ute for Sheffield Wednesday?  

  Det ble en bekmørk aften i Peterborough fredag kveld for Sheffield Wednesday. Er sesongen allerede over?  

  En stor sjanse på 0-0 før to vådeskudd gav Peterborough 2-0 til pause. Det viktige reduseringsmålet ble i stedet for erstattet med en kontring og avslutning av høy klasse fra Kwame Poku. Sheffield Wednesday burde fått straffe på 0-3 i tillegg til tre enorme sjanser som Posh-forsvaret på utrolig vis holdt ute, men istedenfor sørget toppscorer Jonson Clarke-Harris for at Peterborough tar med seg 4-0 ledelse til returoppgjøret på Hillsborough torsdag kveld.  

  Hvem skal lede laget?  

  Det var et genuint spørsmål etter den katastrofe kampen på London Road. Darren Moore har vært i hardt vær etter at hans rekordmannskap har gitt fra seg direkte opprykk på uforklarlig vis. 23 strake kamper uten tap og rekordstore 96 poeng i ligaen samsvarer ikke med 0-4 i sekken mot et lag som havnet 19 poeng bak på tabellen etter 46 seriekamper. Men enn så lenge ser det ut som det i det minste blir en siste kamp for Wednesday-manageren som ikke klarte å redde laget fra nedrykk i The Championship da han tok over i mars 2021.  

  -Det kunne sett så annerledes ut om vi hadde tatt våre sjanser i kveld. Det er en tung motbakke, men vi må ha troen på at vårt hjemmepublikum vil hjelpe oss like mye som Peterborough sine fans hjalp dem i kveld.  

  Trist var det uansett at rasismen nok en gang kom til syne under tapet mot Peterborough, og denne gang var det rettet mot deres egen manager.

  Mesterverk av Posh 

  Kwame Poku Herjet Med Sheffield Wednesday I Første Oppgjør
  Kwame Poku Scoret – Og Herjet – Med Sheffield Wednesday I Første Oppgjør.

  -Jeg så ikke denne prestasjonen komme. Men det viser bare hva Peterborough er kapable til når de får det første målet. De kan blåse hvem som helst av banen.  

  Det var ordene til Steven Schumacher som nettopp har ledet Plymouth til opprykk på bekostning av Sheffield Wednesday. Og det var akkurat det som skjedde. Et ungt og energisk Peterborough hevet seg i takt med stemningen som ljomet utover London Road fredag kveld. Det var ikke toppscorer Clarke-Harris som ledet an, men ungguttene Kwame Poku, Ephron Mason-Clark og en for kvelden strålende Jack Taylor. Sistnevnte scoret det heldige 1-0 målene og brukte resten av kvelden på å plage en av League Ones største stjerner i Barry Bannan.  

  Darren Ferguson er i ferd med å gjøre det igjen. Legenden kan sikre seg sitt sjette opprykk med The Posh og hans femte fra League One. Aldri i verden om de gir fra seg en 0-4 ledelse og dermed venter Barnsley eller Bolton på Wembley i slutten av mai.  

  Sheffield Wednesday – Peterborough spilltips

  • Sheffield Wednesday vinner med to mål
  • 2.60 hos Norsk Tipping

  Vi traff godt med tipset om hjemmeseier i første oppgjør og vi tror på hjemmeseier i returoppgjøret også. Sheffield Wednesday må gå i strupen på Peterborough og tar trolig seieren i oppgjøret. Fire mål eller flere blir det derimot ikke og med det vil det være kroken på døren for både opprykk og Darren Moore sin managerkarriere i Sheffield. Om man ikke helt har troen på tomålsseier for Wednesday gir Norsk Tipping 1.62 i odds for en hjemmeseier.  

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen