More

  Peterborough vs Sheffield Wednesday  

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Peterborough og Sheffield Wednesday kickstarter vårens vakreste eventyr, nemlig play off i The Football League.  

  Fire lag – fire divisjoner?

  Fjorårets play off i League One inneholdt Sunderland, Sheffield Wednesday, Wycombe og Milton Keynes. Om Wednesday og Sunderland sikrer opprykk i sine ligaer vil alle fjorårets semifinalister fra League One spille i fire ulike divisjoner neste år. Men før den tid må Darren Moore og Sheffield Wednesday riste av seg skuffelsen over å ikke rykke direkte opp og med det ta seg av et Peterborough som har en ekspert på å rykke opp fra League One.  

  I siste liten for Peterborough

  Peterborough på sin side kommer til semifinalen med selvtillit og energi. En råsterk sluttspurt kombinert med en liten Derby-kollaps sikret de sjetteplassen i siste serierunde. Darren Ferguson sendte en stor takk til dagens motstander for at de tok de tre poengene mot Derby, samtidig som The Posh selv tok seg av Barnsley på bortebane i en kamp Harrison Burrows storspilte. Dermed får de en ekstra og litt uventet sjanse til å ta steget tilbake på nivå to etter bare en sesong nede.

  Toppscorer Jonson Clarke-Harris scoret sitt 26 mål i seieren over Barnsley sist, og storscoreren var også på scoringslisten da de i august vant ligaoppgjøret mot uglene 2-0. For Darren Ferguson blir det en mulighet for å sikre opprykk fra League One for fjerde gang med Peterborough.

  Rekord til ingen nytte for Wednesday

  Til tross for en rekordlang rekke på 23 kamper uten tap ble det ikke direkte opprykk for Wednesday. Den kraftige formduppen i mars og april sendte laget ned fra toppen og til slutt den kjipe tredjeplassen. Det hjalp derfor lite med fire strake seiere i innspurten når Plymouth og Ipswich viste den stoiske roen Wednesday selv manglet.

  Fire seiere og fire mål av Michael Smith på de to siste kampene er noe å ta med seg inn i et tøft dobbeltoppgjør, men fansen på Hillsborough er både pessimistiske og skuffet over hvordan sesongen utartet seg. At Darren Moore lever farlig ved et mislykket forsøk på opprykk nå, det er det ingen som helst tvil om. En tredje sesong på nivå tre er uhørt for en storklubb som dette, og nettopp dette kan bli deres største fiende når spenningen skrus opp noen hakk nå.  

  Liam Palmer som tidligere i uken ble kåret til årets spiller for uglene er klar i sin tale på at rekordene som er satt med 23 strake kamper uten tap, 96 poeng og 24 clean sheets denne sesongen kan vise seg å bli ubetydelige:  

  -Rekordene vil vi kunne se tilbake på med stolthet, men bare om vi sikrer opprykket. Nå må vi vise hvorfor vi har satt disse rekordene. Det må starte med en solid prestasjon på bortebane fredag kveld.  

  Sheffield Wednesday kan også få flere viktige spillere tilbake til kveldens oppgjør.

  Peterborough Vs Sheffield Wednesday   1023214993 1 Scaled Sheffield Wednesday
  Sheffield Wednesday Er Klar For Skjebnekamper, Med Lee Gregory Tilbake Fra Skade.

  Lik inngang

  Sheffield Wednesday avsluttet sesongen sterkt, men Peterborough har også noe å vise til. Siden Darren Ferguson tok over har de på hans 22 kamper 13-3-6 og scoret 35 ganger. Sheffield Wednesday har på samme periode plukket et poeng mindre og scoret like mange mål. Dermed kan dette dobbeltoppgjøret bli jevnere enn hva mange fra Sheffield håper på. Fredag kveld får vi svaret på hvem som tar første stikk.  

  Tipset: Peterborough vs Sheffield Wednesday

  • Peterborough vinner
  • 2.40 i odds hos Norsk Tipping

  Vi tror Peterborough tar første stikk i kveldens oppgjør på London Road. Litt mindre press og et godt tak på dagens gjester gir dem favorittstempelet. Et spill på Clarke-Harris som første målscorer prøves som bonusspill.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen