More

  Tidenes dårligste sesongstart i Sheffield Wednesday = Sparken

  Det har vært en forferdelig sesongstart for alle som er fan av Sheffield Wednedsday og/eller manager av nevnte lag.

  Vi ante at noe var i gjerde allerede forrige fredag. Den forferdelige fredagen startet med at deres eier Dejphon Chansiri nok en gang stjalt fokus og energi i forkant av en avgjørende fotballkamp med sin pressemelding tidlig på morgenkvisten. Manager Xisco Muñoz hadde dermed enda en forstyrrende effekt å ta hensyn til før deres hjemmekamp mot Sunderland fredag kveld. Manageren som ble ansatt før sesongen har opplevd en marerittstart på sesongen, og fredagen ble intet unntak.

  Tung aften i Sheffield, igjen

  Jack Clarke Og Sunderland Herjet Med Sheffield Wednesday
  Jack Clarke Og Sunderland Herjet Med Sheffield Wednesday

  Sunderland gikk ut i hundre og ledet 2-0 før åtte minutter var spilt etter scoring fra Daniel Ballard og Jack Clarke. Sistnevnte leverte en glimrende scoring før han 20 minutter senere økte til 3-0 fra straffemerket. Til pause ropte hjemmefansen på Hillsborough taktfast at både Chansiri og Xisco måtte gå, før en del av fansen reiste hjem.

  Les også: Mark Hughes ferdig i Bradford City

  En kontrollert andreomgang sørget for at Sunderland vant 3-0 og Sheffield Wednesday ble stående med to poeng og jumboplassen etter ni serierunder med tidenes dårligste sesongstart i Championship. Bønnene fra fansen til pause i forrige hjemmekamp ble ikke hørt fredagen, men etter gårsdagens 0-1 borte mot WBA ble de besvart i kveld.

  I kveld bekrefter klubben at Xisco er ferdig i klubben.

  Dermed ble det med ti kamper for treneren som tidligere ledet Watford til Premier League. Sheffield Wednesday må ut på managerjakt, og det som forhåpentligvis kan gi håp om bedre tider. Men det virker som år og dag siden de magiske kveldene i mai der comebacket mot Peterborough og finaleseieren over Barnsley skapte euforiske gledesscener.

  Adjø Xisco. Og vi venter i spenning på neste pressemelding fra eier Dejphon Chansiri. Men først skal de managerløse – ledet av u21-manager Neil Thompson – møte Huddersfield og det som blir deres første møte med manageren de delte de fantastiske øyeblikkene med i vår.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen