More

  Sheffield United – Arsenal: Rekordjakt i stålbyen

  Tøff oppgave for tabelljumbo Sheffield United mandag kveld, når de får besøk av en tittelutfordrer som har vunnet sine siste tre kamper med total målscore 15-1. Arsenal kan i kveld skrive historie, ved å bli første engelske klubb som vinner tre strake bortekamper med minimum fem måls margin.

  Ingen umulighet, når siste to mot nettopp Sheffield United er vunnet med totalt 8-0.

  Takk og farvel

  Premier League, Sheffield United
  Sjelden Seier: Sheffield United Tok Full Pott På Besøk Hos Luton, Men Dette Er Én Av Bare Tre Seirer Denne Sesongen

  Det var opplest og vedtatt at Sheffield United ville slite tungt etter opprykket, og det har gått som antatt. 19 av første 26 kamper er tapt, og hele 66 baklengsmål er notert. Siden 1964 er det ingen lag i toppdivisjonen som på denne tiden av sesongen har stått med like mange baklengsmål. Hele fire ganger har The Blades tapt 0-5, mens man hjemme mot Newcastle røk 0-8. Det skiller før mandagens kamp elleve poeng frem til trygg plass, og nedrykket er så godt som spikret allerede.

  Prøv Tipsbladet i 4 uker for bare 5 kroner. Kampanalyser, odds, spillforslag og annet du trenger før hver eneste spilleomgang i alle de store ligaene i Europa

  Ikke rom for glipptak

  Bukayo Saka, Arsenal, Premier League
  Premier League-Runden: Arsenal Flyr Høyt, Og Blir Tung Oddsfavoritt Mot Sheffield United

  Både Liverpool og Manchester City var i vansker denne helgen, men begge endte opp med full pott. Da finnes det ikke rom for Arsenal til å avgi poeng i tittelracet, og Mikel Artetas utvalgte blir da også skyhøy oddsfavoritt i kveld. Et ørlite skjær i sjøen finnes uansett. Etter forrige helg å ha spilt ball i hatt med Newcastle, var Arsenal ikke til å kjenne igjen mot Porto i Champions League. Hadde ballen 65 % av tiden i Portugal, men noterte ikke en eneste avslutning på mål – og endte opp med 0-1-tap. Kveldens motstander vil garantert ligge like lavt, og Martin Ødegaards kreative silkeføtter vil behøves.

  Sheffield United – Arsenal

  Bramall Lane, mandag 21.00
  Odds fra Norsk Tipping: 15,00 – 7,50 – 1,15

  Arsenal - Sheffield United
  Hat Trick: Eddie Nketiah Tok Med Seg Matchballen Hjem, Etter Forrige Møte Mellom Arsenal Og Sheffield United

  Sheffield United fikk så hatten passet i 0-5-tapet mot Brighton, og var ikke stort bedre mot Wolves – selv om det bare ble ett baklengs. Stemningen i laget er ikke som den burde være, og mot Wolves havnet altså lagkamerater i håndgemeng.
  -Det ga en del publisitet, men for meg er ikke dette noen stor greie. Spillerne har skværet opp, og saken er lagt død her hos oss, sier manager Chris Wilder til lokal presse om det pinlige opptrinnet mellom Vinicius Souza og Jack Robinson.

  Ben Brereton-Diaz og George Baldock kan denne helgen være tilbake, men skadelista er fortsatt lang. Rhian Brewster, Anis Ben Slimane, John Egan, Rhys Norrington-Davies, Daniel Jebbison, Max Lowe og Chris Basham er skadet, mens Mason Holgate er suspendert.

  Arsenal virker ustoppelige om dagen. Siste seks Premier League-kamper er vunnet med total målscore 28-3, og det forventes nye fulltreffere mot tabelljumboen. Har tidvis hatt problemer mot lag som legger seg dypt, som mot Porto i Champions League forrige uke, men slo Sheffield United 5-0 i oktober. Bedring på skadefronten, når Gabriel Jesus, Oleksandr Zinchenko, Thomas Partey og Takehiro Tomiyasu alle er aktuelle for spill.

  -Han er klar for spill, men hvor lenge har varer er et helt annet spørsmål, sier Arteta om Gabriel Jesus’ muligheter for å vise seg frem i kveld.

  Premier League-runden

  Brentford – Chelsea 2-2

  Everton – West Ham 1-3

  Fulham – Brighton 3-0

  Newcastle – Wolves 3-0

  Nott’m Forest – Liverpool 0-1

  Tottenham – Crystal Palace 3-1

  Luton – Aston Villa 2-3

  Burnley – Bournemouth 0-2

  Man City – Man Utd 3-1

  Sheffield United – Arsenal

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen