More

  Sevilla – Lille

  Sevilla – Lille
  Ramón Sánchez Pizjuán
  Tirsdag kl. 21:00
  TV: TV 2 Play
  Odds:
  H: 1,65
  U: 3,75
  B: 6,00
  Odds fra Coolbet.
  Vårt Tips: H
  Etter tre strake uavgjorte i gruppespillet, trenger Sevilla tre poeng i kveld for å posisjonere seg til avansement til gruppespillet. RB Salzburg har dratt ifra i gruppe G med sine syv poeng, og det ligger an til å bli et bikkjeslagsmål om den siste billetten til åttedelsfinalen.
  Sevilla fører foreløpig an resten av feltet med sine tre poeng, men med bare poenget bak er Lille og Wolfsburg på ingen måte ute av dansen. I kveld kan imidlertid mye bli avgjort på Ramón Sánchez Pizjuán.
  Spanjolene dundrer videre i La Liga, og virker å være i stand til å gi en reell kamp om ligatittelen denne sesongen. Med 24 poeng hittil, er de kun ett poeng bak ligaleder Real Sociedad med én kamp mindre spilt. I helgen slo de komfortabelt Osasuna 2-0 hjemme, og er ubeseiret i sine siste fem kamper i alle turneringer.
  Lille derimot, er uten seier på sine fire siste, men i helgen røk de knepent 1-2 borte mot den suverene lederen i Ligue 1, PSG. De regjerende franske mesterne leverte en godkjent figur, men har slitt tungt denne sesongen og ligger bare på 12. plass med 15 poeng etter 12 ligarunder. I Champions League har det blitt uavgjort mot Wolfsburg og Sevilla, og tap mot Salzburg.
  Sevilla må unnvære Thomas Delaney og Alejandro Gomes, men Youssef En-Nesyri kan være tilbake her. Lille er uten Burak Yilmaz, Sven Botman og Leonardo.
  Vi holder vertene som relativt klare favoritter, og forsøker dermed H-en til 1,65 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen