More

  Serie A søndag: Juventus – Sassuolo

  Søndagens kveldskamp er nok en godbit fra Serie A, ligaen som uke etter uke viser at den er kollektivt sterkere sportslig enn på lenge.
  En av grunnene til ovenstående påstand er Sassuolo, som ikke bare overraskende har holdt seg i Serie A siden opprykket i 2013, men de truer stadig mer med å blande seg inn i den virkelige kirsebærspisingen med de aller største. 
  Juventus har kommet godt i gang etter nyttår, og fulgte opp sin enkle storseier over Udinese i årets første kamp med å påføre sereielder Milan deres første nederag i hjemlig serie siden mars måned. Cristiano Ronaldo scoret to mål for sjette gang denne sesongen mot Udinese, og har nå 14 mål på 12 kamper denne sesongen, og 66 på 76 totalt i Serie A for den Gamle Dame. Onsdag var det imidlertid Federico Chiesa og Paolo Dybala (bildet) som stjal overskriftene, og avgjorde prestisjeduellen og avverget en avgrunn av poengmangel mellom serielederen og den regjerende mester.
  Sassuolo startet det nye året med stortap borte mot et opplagt Atalanta, men midtuka ga en oppskriftsmessig, om enn knapp, hjemmeseier over Genoa. Gjestene må imidlertid klare seg uten sin største stjerne, kaptein og toppscorer Domenico Berardi, hvis skaderapportene stemmer.
  Sassuolo tok sitt første bortepoeng mot Juventus forrige sesong, da de spilte 2-2. Før det hadde Juve vunnet samtlige seks Serie A-møter med Neroverdi i Torino, med målforskjell 18-2.
  Avspark søndag kl. 20.45
  Skader:
  Juventus: Alvaro Morata, Juan Cuadrado, Alex Sandro, Matthijs De Ligt
  Sassuolo: Filippo Romagna, Federico Ricci, Domenico Berardi
  Antatte lagoppstillinger:
  Juventus (3-5-2): Szczesny; Demiral, Bonucci, Danilo; Chiesa, McKennie, Arthur, Ramsey, Frabotta; Dybala, Ronaldo
  Sssuolo (4-2-3-1): Consigli; Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogerio; Bourabia, Locatelli; Traoré, Djuricic, Boga; Caputo
  Kampodds:
  Coolbet: 1,37 – 5,39 – 8,89
  Norsk Tipping: 1,32 – 4,90 – 6,80
  Unibet: 1,34 – 5,40 – 8,50
  Tips: H
  Tabellnaboskap til tross, Juventus må bare ha tilstrekkelig klasse til å oppfylle behovet for tre nye poeng i jakten på enda et ligagull.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen