More

  Serie A mandag: Cagliari – Milan

  Før avspark på Sardegna Arena i kveld leder Milan Serie A på innbyrdes oppgjør. De ønsker seg garantert tre poeng slik at det blir en liten klaring mellom byrivalene på tabelltoppen, før vi runder halvveis spilt sesong kommende helg.
  Det er ikke lenger noen grunn til å tro at ikke Milan mener alvor med trusselen om å ta gull som markering av 10 år siden sist. Forrige uke forsterket de troppen med gode Soualiho Meite fra Torino, i dag har Mario Mandzukic vært til medisinsk sjekk, samtidig som vi leser at vi snart vil få bekreftet om at man er enig med Chelsea om å hente stopperen Fikaye Tomori på lån, med obligatorisk kjøpsopsjon verdt 30 millioner euro. 
  To måneder uten en eneste seier betyr at Cagliari for alvor flørter med nedrykkssonen, og fire strake tap nå gjør at man ikke kan fri seg fra tanken på hvor trygt Eusebio di Francesco sitter i den trenerstolen han inntok i høst. Med Radja Nainggolan på plass, og Diego Godin klar etter skade, bør det bety at laget vil vise noe mer motstandskraft, og Cagliari har egentlig ikke råd til å tape i kveld.
  Milan kom seg helskinnet fra seriekampen mot Torino, og det var viktig etter at sesongens første tap kom hjemme mot Juventus i midtuka. På minussida må anføres at Hakan Çalhanoglu og Theo Hernandez begge leverte positive covid-19-tester i helgen, og er uaktuelle for spill den nærmeste uka. Italienske medier tror samtidig at Jens Petter Hauge (bildet) får starte igjen, i tilfelle for tredje ligakamp på rad.
  Med Zlatan tilbake skal Milan forsøke å bygge videre på sin fine statistikk på Sardinia, med ti seire og bare to tap på siste 21 kamper.
  Avspark kl. 20.45
  Skader:
  Cagliari: Zito Luvumbo, Paolo Faragò, Andrea Carboni, Ragnar Klavan, Marko Rog (ut juni). Nahitan Nandez soner karantene.
  Milan: Ismael Bennacer (til medio januar), Matteo Gabbia (til ultimo februar), Alexis Saelemaekers (til medio januar), Ante Rebic, Rade Krunic, Hakan Çalhanoglu, Theo Hernandez. Rafael Leao soner karantene.
  Antatte lagoppstillinger:
  Cagliari (4-3-2-1): Cragno; Zappa, Godin, Walukiewicz, Lykogiannis; Oliva, Marin, Duncan; Nainggolan, Joao Pedro; Simeone
  Milan (4-2-3-1): Donnarumma; Calabria, Kjær, Romagnoli, Dalot; Kessié, Tonali; Castillejo, Diaz, Hauge; Ibrahimovic
  Kampodds:
  Coolbet: 5,39 – 3,88 – 1,70
  Norsk Tipping: 4,40 – 3,75 – 1,62
  Unibet: 5,40 – 3,90 – 1,65
  Tegn: H
  Milan stiller, dersom vi legger antatt lagoppstilling til grunn, sin svakeste startellever på et år. Kanskje får vi en real bombe på Sardinia i kveld?

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen