More

  Sekspoenger på Elland Road

  Stort fokus på ettermiddagskampen mellom Liverpool og Arsenal, men det står også særs viktige poeng på spill i søndagens første Premier League-kamp.

  Leeds vil med full pott passere fire lag, og være øverst av de ni i nedrykksstriden. Palace har samme mulighet, men ankommer altså Elland Road uten sin viktigste spiller. Og de skal opp mot et Leeds-lag som for alvor har funnet formen – med syv poeng fra siste ni mulige hjemme foran egne fans.

  Leeds – Crystal Palace
  Elland Road
  Søndag 15.00

  Leeds havnet under hjemme mot Nottingham Forest, men scoringer av Jack Harrison og Luis Sinisterra bidro til at det ble tre uvurderlige poeng til hjemmelaget på Elland Road. Javi Gracia har nå vunnet halvparten av kampene siden han ankom, og tirsdagens seier kom i en sekspoenger på en kveld hvor de begge nedrykksrivalene Bournemouth og Leicester røk på tap. 5-5-4 fra første 14 hjemme foran egne fans, og siste seks hjemme mot Palace er vunnet. Max Wöber, Tyler Adams, Adam Forshaw og Stuart Dallas er skadet og uaktuelle til dagens kamp.

  Crystal Palace hadde ikke vunnet en eneste kamp i 2023, før Roy Hodgson lørdag ledet klubben til full pott i sitt comeback på Selhurst Park. 75-åringen startet kampen mot Leicester med enn mer offensiv ellever enn man normalt har sett laget under ledelse av Patrick Vieira, og ble belønnet da Jean-Philippe Mateta fire minutter før slutt scoret seiersmålet. En stor strek i regningen var det uansett at Wilfried Zaha hinket strekkskadet av banen ved halvtid. Zaha er uaktuell i dag, akkurat som Chris Richards, Nathan Ferguson og Vicente Guaita.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen