More

  Seagulls-dobbel

  Brighton har solgt Alexis Mac Allister til Liverpool, og antas også å måtte gi slipp på Moises Caicedo – som kobles til flere klubber, inkludert Chelsea og Arsenal. Brighton har imidlertid sjelden problemer med rekrutteringen, noe man så sent som forrige sesong så tydelige bevis for. På vinduets første dag ble da også sesongens første to nykommere presentert. Kjøpet av Joao Pedro fra Watford har vært kjent lenge, men onsdag ble handelen endelig bekreftet.

  Les også: Seksårskontrakt for Bellingham

  -Joao har et voldsomt potensial. Han innehar de fleste kvaliteter, og samtidig nese for mål. Flere europeiske klubber har vært ute etter ham, og vi glade for å få tilslaget, heter det fra Seagulls-ledelsen.’

  Seagulls-Dobbel James Milner 1
  Seagulls-Dobbel 2

  21-årige Pedro er en spiller for fremtiden, men heller ikke evighetsmaskinen James Milner virker å gå tom for krefter med det første. 37-årige Milner har i løpet av sine åtte år med Liverpool vunnet Premier League, FA-cupen og Champions League, før han nå går vederlagsfritt til Brighton hvor han slår seg sammen med sin gode venn og tidligere Liverpool-kollega Adam Lallana.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen