More

  Schalke 04 vs Hoffenheim – Kampanalyse, beste odds og tippetips

  Til tross for sin svake form har Hoffenheim en stor sjanse til tre poeng i runde 10, når de gjester Schalke 04. Selv om de spiller på VELTINS-Arena på fredag har bookmakerne stor tro på at de tar seieren. Schalke 04 tapte 2-4 mot Hoffenheim i deres siste møte. Dette var en revansje for deres 4-0 seier, som Schalke 04 tok i kampen før det igjen. Med 14 poeng etter ni kamper ligger Hoffenheim på 6. plass på tabellen. Schalke 04 ønsker å knappe innpå forspranget etter at de har tatt seks poeng på ni kamper, noe som gjør at de ligger som nummer 16 før det kommende oppgjøret.

  Schalke 04 vs Hoffenheim – Statistikk

  • Schalke 04 har scoret i de siste 26 hjemmekampene på rad
  • I de siste 6 hjemmekampene på rad spilte Schalke 04, scoret begge lagene
  • Schalke 04 har scoret i 10 av de siste 12 kampene
  • Schalke 04 har sluppet inn mål i de siste 6 hjemmekampene på rad
  • Schalke 04 har ikke vunnet på 7 av de siste 9 kampene
  • Hoffenheim har scoret i 17 av de siste 19 kampene
  • Hoffenheim har ikke vunnet på 8 av de siste 10 bortekampene
  • Hoffenheim har scoret i 7 av de siste 8 bortekampene
  • Hoffenheim har sluppet inn i 8 av de siste 10 bortekampene
  • Hoffenheim har ikke tapt på 6 av de siste 8 kampene

  Schalke 04 vs Hoffenheim – Våre spådommer

  Schalke 04 vs Hoffenheim – Kampanalyse

  Schalke 04 har vært igjennom en vanskelig tid i deres seneste tre kamper, som har gitt null poeng. De tapte 0-1 mot B. Dortmund, før Augsburg ble for sterke, og de tapte 2-3. Den tredje skuffelsen i rekken fulgte mot Bayer Leverkusen, som vant 4-0.

  Det har vært en nokså tung periode for Hoffenheim også når man ser tilbake på de siste tre kampene. De spilte først 0-0 mot Freiburg, før de igjen havnet i en ny poengdeling. Denne gang ble det 1-1 mot Hertha Berlin, før de tapte 1-2 mot Werder Bremen.

  Schalke 04 vs Hoffenheim – Innbyrdes oppgjør

  Sist gang de spilte mot hverandre vant Hoffenheim og resultatet ble 4-2. Vær trygg på at de satser på et lignende resultat på fredag. Hoffenheim synes å ha et godt tak på Schalke 04, som de har slått fem ganger på deres seneste 10 oppgjør. Bookmakerne har odds 1.90 på at Hoffenheim vinner igjen.

  Schalke 04 vs Hoffenheim – Lagnyheter

  Schalke 04 kan ha opp til fire spillere ute, når de på fredag skal spille mot Hoffenheim.

  Rodrigo Zalazar, Sepp van den Berg, Ibrahima Cissé og Marcin Kaminski er blant de fire spillerne som mangler for Schalke 04.

  Hoffenheim har også fire spillere på listen over skadde og fraværende spillere før deres neste kamp mot Schalke 04.

  Spillere som Robert Skov, Ermin Bicakcic, Benjamin Hübner og Ihlas Bebou må se kampen fra sofaen, i stedet for å være med på turen til VELTINS-Arena.

  Schalke 04 vs Hoffenheim – Lagoppstillinger

  Schalke 04 vs Hoffenheim – Tippetips

  Hoffenheim synes å ha et godt tak på Schalke 04, som de har slått fem ganger på deres seneste 10 oppgjør. Bookmakerne har odds 2.03 på at Hoffenheim vinner igjen.

  Det ble scoret over 2.5 mål fem ganger i de seneste 10 kampene mellom disse to klubbene. Schalke 04 presterte et gjennomsnitt på 1.4 måls mens Hoffenheim hadde et snitt på 1.9 mål i disse oppgjørene. Begge lag har scoret sju ganger i disse kampene. Schalke 04 scoret over 2.5 mål i sju av deres siste 10 kamper på tvers av alle turneringer, og de scoret i gjennomsnitt 1.3 mål i disse kampene. Over 2.5 mål ga gevinst i fem av de siste 10 kampene Hoffenheim spilte på tvers av alle turneringer. De scoret i snitt 1.6 mål i disse kampene.

  Å tippe på at begge lag skårer i de siste kampene mellom Schalke 04 og Hoffenheim ville ha sikret deg en solid profit. Begge lag har funnet nettmaskene 7 times i deres tidligere 10 matches. Oddsen på at begge lag skårer er 1.59 hos bookmakerne.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen