More

  Sarpsborg 08 tok tre poeng i Skien

  Sarpsborg 08 slo tilbake etter to strake tap da de slo Odd i Skien, lørdag.

  Sarpsborg 08 har vært langt unna sin beste form den siste tiden. Østfoldingene ankom Odd og Skien med fem tap på de seks siste kampene, og har etter hvert havnet på nedre halvdel av tabellen, etter en fin start på sesongen.

  Tapsrekken stoppet imidlertid på to, da Odd ble besøkt lørdag kveld. En fartsfylt førsteomgang så to lag som var villige til å strekke seg langt for tre poeng, men det var Sarpsborg 08 som gikk til pausepraten med 1-0-ledelse. Et innlegg fra Eirik Wichne ble kontant ekspedert i mål av Mikkel Maigaard ni minutter før pause, og det var også sarpingene som skapte de fleste sjansene i førsteomgang, til tross for at Odd levde godt med i oppgjøret.

  Sarpsborg 08 punkterte

  Andreomgang var bare syv minutter gammel da Mikkel Maigaard doblet sarpingenes ledelse og puttet sitt andre for kvelden. Nok en gang spilte gjestene seg igjennom på sin høyreside, og Ramon Lundqvist sitt innlegg fant danske Maigaard, som enkelt kunne sett inn sitt andre.

  Sarpsborg 08
  Mikkel Maigaard Scoret To Mot Odd.

  På tampen av kampen, trodde alle hjemmelagets supportere at Odd hadde skapt ny spenning i kampen. Men, for andre gang i oppgjøret, fikk hjemmelaget en annullert scoring, og nå fire minutter før slutt. Denne så spesielt billig ut, og i stedet fikk gjestene anledningen til å fjerne all tvil. Igjen skjedde det på Sarpsborg 08 sin høyreside, og denne gang var det Serge-Junior Ngouali som var servitør. Han fikk gitt ballen videre til Henrik Meister, som enkelt kunne sette inn Sarpsborg 08 sitt tredje for kvelden, og dermed vant østfoldingene 3-0 i Skien.

  LES OGSÅ: Lillebror Bellingham presenterte seg

  Målløst i Molde

  I rosenes by, tok Molde imot Vålerenga. Hjemmelaget var nylig gjennom 120 heseblesende minutter mot Klaksvik i Champions League-kvalifiseringen, mens Vålerenga lå svært sårbart til på direkte nedrykk før oppgjøret i rosenes by.

  Og det var Molde som var best gjennom 90 minutter, men også Vålerenga hadde sine sjanser til å avgjøre oppgjøret i sin favør. Dermed endte det 0-0 på Aker Stadion, et resultat som ingen av lagene har spesiell grunn til å være fornøyde med. Molde er trolig hektet av gullkampen med 0-0, mens Vålerenga trengte tre poeng i bunnstriden.

  Sarpsborg 08
  Sarpsborg 08 Tok Tre Poeng I Skien 3

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen