More

  Championship-runden: Lillebror Bellingham presenterte seg

  Lørdagens kamper i Championship var nok en gang av den dramatiske sorten, med avgjørelse langt inn på overtiden i Plymouth og Leicester

  Dagens første oppgjør var Plymouth og Southampton som møttes for første gang i ligasammenheng siden 2013. Den gang vant The Saints 3-1, og også denne gangen gikk de seirende ut av duellen på Home Park. Etter en målløs førsteomgang tok det fullstendig fyr de første fire minuttene av andreomgang.

  Nathan Tella sendte gjestene i føringen, men før fem minutter var spilt hadde Ryan Hardie sørget for jubel hos Plymouth etter at Morgan Whittaker utnyttet en feil fra Ryan Manning før han serverte spisskollegaen. I en kamp som bølget frem og tilbake kom avgjørelsen først fire minutter på overtid. Southampton har sikret seg både seier og uavgjort i sluttminuttene i sine to foregående kamper, så også i dag. Che Adams avgjorde for gjestene bare to minutter etter at Whittaker kunne sendt hjemmelaget i føringen med sitt stolpeskudd. Kaos i boksen, etterfulgt av en redning fra Conor Hazard i Argyle-målet før Adams alene på bakerste stolpe kunne sette ballen i det åpne buret.

  Med det kom tapet for Plymouth som har gjort Home Park til et fort – og kanskje var dette avskjedsgaven fra Che Adams før han forlater The Saints?

  Lillebror Bellingham herjer i Sunderland

  Det er kanskje Jude som får mest oppmerksomhet, men i kveld kan også Jobe Bellingham få fortjent skryt. 17-åringen snudd hjemmemøte med Rotherham med sine to scoringer i oppgjøret på Stadium Of Light. Først headet han inn utligningen med sitt første seniormål i karrieren før han like etter hvilen enkelt plasserte inn sitt andre for kampen, for sesongen og karrieren. Dermed tok Sunderland sine tre første poeng i årets sesong av Championship.

  Aaron Ramsey med perle uten resultat

  Cardiff var på vei mot et råsterkt poeng borte mot Leicester i dag, men oppgjøret endte til slutt endte 1-1. Den hjemvendte sønn, Aaron Ramsey, valgte å score sitt første mål for Cardiff siden 2011 med en perle av en scoring når han la ballen perfekt i lengste kryss. Men Leicester sikret seg tre poeng på overtid da Cesare Casadei presenterte seg for hjemmefansen med sitt første innhopp.

  Middlesbrough og Huddersfield plukket sine første poeng i Championship i dag da lagene møttes på Riverside, men selv om Hayden Hackney reddet et poeng for hjemmelaget er det en trå start for Michael Carrick og hans Boro som ikke forstår hvordan de kunne sløse slik med sjansene i dag.

  Town og Leicester på topp

  Årets Spiller I League One Ble Ipswich Sin Egen Conor Chaplin
  Conor Chaplin Herjet I Ipswich-Trøyen

  Conor Chaplin sørget for kampens eneste scoring – og hans første for sesongen – da Ipswich Town slo QPR 1-0 på Loftus Road i ettermiddag, i en kamp QPR hadde fortjent minst ett poeng i. De nyopprykkede er sammen med Leicester de eneste lagene som står med full pott etter tre kamper i The Championship. Nesten som forventet.

  Sheffield Wednesday på sin side har fått det langt tøffere. De står fortsatt uten poeng etter at Liam Lindsay med kampens eneste scoring gav Preston tre poeng på Hillsborough.

  Championship-resultater 3. serierunde

  • Leeds 1-1 WBA
  • Plymouth 1-2 Southampton
  • Blackburn 1-2 Hull
  • QPR 0-1 Ipswich
  • Swansea 1-1 Coventry
  • Middlesbrough 1-1 Huddersfield
  • Bristol City 0-2 Birmingham
  • Leicester 2-1 Cardiff
  • Sheffield Wed 0-1 Preston
  • Stoke 1-0 Watford
  • Sunderland 2-1 Rotherham
  • Norwich – Millwall spilles søndag kl 13.00 og er fortsatt et av våre spill som kan gå inn denne runden.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen