More

  Sarpsborg 08 storspilte mot Sandefjord

  Sandefjord ble feid av banen i Østfold.

  Sandefjord hadde ikke spilt kamp siden 11. juni, og virket ikke å ha fått med seg at sommerferien var over da avspark ble tatt i Sarpsborg i kveld. Vestfoldingene ble regelrett spilt ut av kunstgresset i Østfold, og møtte rett og slett ikke opp fra start.

  To scoringer av Kristian Opseth og et vakkert langskudd av Victor Torp, gjorde at det stod 3-0 til vertene før 20 minutter var spilt, og Sandefjords håp om poeng var i realiteten over etter halvspilt førsteomgang. Jesper Taaje stanget inn reduseringen like før pause, men sarpingene fortsatte i samme spor etter hvilen.

  Jesper Taaje Og Sandefjord Forsvarte Seg Herorisk Mot Brann I Eliteserien.
  Jesper Taaje Stanget Inn Sandefjords Trøstemål.

  Joachim Soltvedt skrudde inn et frispark fra skrått hold, som Sandefjord-keeper Hugo Keto bare stod og beundret av en eller annen grunn, og la på til 4-1 fire minutter ut i andreomgang. Nye scoringer av Ramon Lundqvist og Eirik Wichne sørget for tennissifre før det var spilt 80 minutter. Dermed vant Sarpsborg 08 fullt fortjent 6-1, og nå spørs det om det ikke er lenge til før trenerduoen Hans-Erik Ødegaard og Andreas Tegström begynner å lure på hvor lenge de får lov til å fortsette å trene Sandefjord.

  Debut-scoring i Bergen

  På Brann Stadion var Brann storfavoritter mot særdeles formsvake HamKam. Og bergenserne levde opp til favorittstempelet, til tross for at hedmarkingene ga vertene uventet hard kamp om poengene. Jonas Torsvik, 18-åringen som fikk sin første Eliteserie-kamp fra start, banket Brann i ledelsen med høyrefoten på overtid i førsteomgang.

  Og etter en VAR-sjekk, doblet toppscorer Bård Finne ledelsen fra straffemerket med ni minutter igjen av ordinær tid, men kampen var ikke over. Pål Kirkevold skapte spenning på tampen med sin redusering på overtiden, men bergenserne holdt ut, og sikret dermed tre nye poeng til det etter hvert så seiersvante bergenspublikummet. Brann gjeninntok dermed tredjeplassen, som Viking fikk låne et snaut døgn, etter lørdagens seier mot Strømsgodset.

  Resultater Eliteserien søndag

  • Aalesund – Rosenborg 1-0
  • Brann – HamKam 2-1
  • Lillestrøm – Tromsø 0-1
  • Sarpsborg 08 – Sandefjord 6-1
  • Haugesund – Odd 2-1
  • Bodø/Glimt – Molde 2-2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen