More

  Vålerenga – Viking: Salvesen og Sandberg frelset Viking

  Viking avgjorde i hovedstaden.

  Helgens Eliteserie-runde ble innledet lørdag kveld, da Vålerenga og Viking tok avspark på Intility Arena lørdag kveld.

  Vertene, med ny, midlertidig trener, Jan Frode Nornes i spissen, gikk raskest ut av startblokkene, og gikk umiddelbart til verks mot gjestene fra Drammen. Oslo-laget dominerte mye av spillet, og kom til en del brukbare muligheter, men det var Viking som tok ledelsen.

  17 minutter ut i oppgjøret, ble Lars-Jørgen Salvesen spilt igjennom av Zlatko Tripic. Sørlendingen vippet lekkert inn kampens åpningsmål, og til tross for vedvarende Vålerenga-dominans, stod ledelsen seg til pause.

  Mer Vålerenga – men Viking vant

  Etter hvilen, fortsatte Vålerenga å dominere. Hovedstadslaget klarte å skape vedvarende trykk på siddisene, men uten å skape de helt store sjansene. Så, med syv minutter igjen av ordinær tid, fikk Vålerenga muligheten. Vikings Diop ble avblåst for holding i feltet, og fra 11-meteren, var Stefan Strandberg nådeløs. 1-1.

  VIF fortsatte å trykke på og forsøkte å presse frem den matchvinnende scoringen. På overtid var det duket for mer drama. Fredrik Oldrup Jensen felte helt bevisst Niklas Sandberg. Midtbanespilleren ble korrekt sendt i dusjen, og Sandberg takket for muligheten med å sette frisparket kontant ned i lengste hjørne. Vålerengas keeper, Sjøeng, kunne gjort en langt bedre jobb, og klarte dermed ikke forhindre at Viking stakk av med alle poengene i hovedstaden!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen