More

  Sampdoria vs Roma – Analyse, tippetips og beste odds

  Roma skal møte Sampdoria på mandag for et spennende Serie A-møte på Stadio Luigi Ferraris. Sist gang de spilte mot hverandre vant Roma 1-0. Roma ønsker definitivt å gjenta bedriften som skaffet dem tre poeng. På sisteplass ligger Sampdoria som bare har tatt tre poeng på deres første ni oppgjør, mens gjestene fra Roma har tatt 19 poeng. Det sørger for at gjestene er nummer seks på Serie A-tabellen.

  Sampdoria vs Roma – Statistikk

  • Sampdoria har ikke vunnet på de siste 9 kampene
  • I 5 av de siste 6 kampene Sampdoria spilte, scoret begge lagene
  • Sampdoria har sluppet inn i de siste 7 kampene på rad
  • Sampdoria har ikke vunnet på de siste 5 hjemmekampene
  • Sampdoria har tapt 4 av de siste 5 kampene
  • Roma har scoret i 19 av de siste 21 kampene
  • Roma har scoret i 17 av de siste 19 bortekampene
  • I de siste 3 kampene på rad Roma spilte, scoret begge lagene
  • Roma har sluppet inn i 7 av de siste 8 kampene

  Sampdoria vs Roma – Våre spådommer

  Sampdoria vs Roma – Kampanalyse

  Bare ett poeng forhindrer Sampdoria i at ha gått tomhendt igjennom deres seneste tre kamper. De tapte med henholdsvis 1-2 og 0-3 mot Spezia og Monza. Senest var det dog litt trøst å hente etter 1-1 mot Bologna.

  Roma har opplevd litt av hvert i deres seneste tre kamper, som har ført med seg fire poeng. Mot Real Betis gikk de tomhendte fra kampen etter et 1-2 nederlag. Det revansjerte de med en 2-1 seier over Lecce, før de senest spilte 1-1 mot Real Betis.

  Sampdoria vs Roma – Innbyrdes oppgjør

  Roma har bare hatt et enkelt tap i nyere tid på åtte innbyrdes oppgjør mot Sampdoria. Sist gang de spilte mot hverandre vant Roma 1-0. Roma ser ut til å like å møte Sampdoria, ettersom de har slått dem fem ganger på de siste 10 møtene. Bookmakerne tror på seier til Roma, og oddsen er på 1.76.

  Sampdoria vs Roma – Lagnyheter

  Sampdoria har bare en utilgjengelig spiller når de møter Roma på Stadio Luigi Ferraris.

  Manuel De Luca stiller ikke for Sampdoria på grunn av skader.

  Roma har fem spillere som går glipp av kampen på mandag.

  Spillere som Paulo Dybala, Mehmet Zeki Celik, Rick Karsdorp, Georginio Wijnaldum og Ebrima Darboe må se kampen fra sofaen, i stedet for å være med på turen til Stadio Luigi Ferraris.

  Sampdoria vs Roma – Lagoppstillinger

  Sampdoria vs Roma – Tippetips

  Alt annet enn en borteseier vil være en voldsom overraskelse i dette oppgjøret. Vi tror Jose Mourinhos menn gjør jobben og tar tre poeng.

  En kamp med mange scoringer er en ganske sjelden kost når Sampdoria møter Roma, og under 2.5 mål har skjedd i åtte av de siste 10 oppgjørene. Under 2.5 mål gir 1.89 i odds hos bookmakerne.

  I de siste 10 oppgjørene mellom Sampdoria og Roma har begge lag scoret i fire av kampene. Beste odds på at begge lag scorer er 1.91.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen