More

  Ryktebørsen: Kamp om keeperhanskene

  Det tikker stadig inn bekreftede overganger, og flere vil komme i dag. Mandag var det Newcastle som brukte mest pund, da de bekreftet kjøpet av Sandro Tonali fra Milan for £55 millioner. Brighton hentet samtidig frem drøyt 16 millioner for å sikre seg den 20-årige sisteskansen Bart Verbruggen fra Anderlecht, mens nyopprykkede Luton hentet danske Mads Andersen fra Barnsley. Og ryktebørsen avslører at flere kan bli bekreftet i dag.

  Ryktebørsen: Kamp Om Keeperhanskene Mason Mount Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Mason Mount Kan Bli Presentert Av United I Dag

  Vi venter fortsatt på en endelig bekreftelse på Arsenals kjøp av Declan Rice, mens Manchester United i dag forventes å presentere Mason Mount.

  Tottenham kan denne uken ende opp ned å signere tre nye spillere. Spurs har kommet til enighet om en overgang for det tidligere Fulham-lånet Manor Solomon, mens de også er langt inne i forhandlinger om Wolfsburg-forsvarer Micky van de Ven. Til slutt håper de å få på plass en permanent avtale for Clement Lenglet – som forrige sesong var innleid fra Barcelona.

  Aller viktigst for Tottenham er uansett å få beholde Harry Kane. Målkongen vil ganske sikkert ikke bli solgt til konkurrende klubb i Premier League, men ryktene om nytt bud fra Bayern München hauses voldsomt opp i britiske tabloider i dag.

  Vi hadde fokus på Wolves i mandagens ryktebørs, og vi følger opp i dag. Ulvene takket nei til bud fra Napoli pålydende £30 millioner, men Wolves-ledelsen meldes å være mottakelige for høyere bud. Samtidig er Nathan Collins på god vei til Brentford, i bytte mot 23 millioner pund.

  Ryktebørsen: Kamp Om Keeperhanskene Arijanet Muric Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Arijanet Muric&Nbsp;Virker Å Få Kamp Om Hanskene

  Tittelen på ryktebørsen i dag melder kamp om keeperhanskene, og vi mener da i Burnley. Sveitsiske Arijanet Muric imponerte stort da han voktet målet i 41 Clarets-kamper forrige sesong. Dette var Muric’ første sesong på Turf Moor, men nå kan han få kamp om hanskene. Burnley-ledelsen virker nemlig å få napp på den engelske U21-keeperen James Trafford. 20-åringen har aldri spilt klubbfotball på høyere nivå enn League One, men blir sett på som et enormt talent. Trafford kan (akkurat som Muric) bli hentet fra Manchester City. Klubbene er i forhandlinger, og overgangssummen vil eventuelt havne et sted mellom 15 og 20 millioner pund.

  Liverpool har allerede styrket midtbanen med Alexis Mac Allister og Dominik Szoboszlai, men en tredje midtbanespiller forventes å ankomme om kort tid. Romeo Lavia virker å være førstevalget, men Southampton sies å ville kreve rundt £50 millioner for 19-åringen. Chelsea meldes også å ville ha et ord med i laget.

  Apropos Liverpool; de tidligere Anfield-heltene Steven Gerrard og Robbie Fowler har begge signert trenerkontrakter i Saudi-Arabia. Utelukkende trist.

  En siste ting om Liverpool, når vi først er i gang. Den 20-årige forsvarsspilleren Owen Beck er sendt på sesonglangt lån til Dundee.

  Everton er på desperat jakt etter offensive forsterkninger, og klubben meldes nå å ha bestemt seg for å innfri salgsklausulen på ivorianske El Bilal Touré. 21-åringen skrev forrige sommer seksårskontrakt med Almeria, og vil eventuelt koste merseysiderne snaut £35 millioner.

  Brighton handlet i går ny keeper, og nestemann inn på Amex Stadium kan bli den 22-årige midtbanespilleren Mohammed Kudus. Ghaneseren startet seniorkarrieren i Danmark, men har siden 2020 scoret 16 mål på 63 ligakamper for Ajax. Brighton utstyrte for øvrig mandag Joel Veltman med ny toårskontrakt.

  Det blir trangt om plassen på Arsenals midtbane neste sesong, og sveitsiske Granit Xhaka virker ikke å ta utfordringen. 30-åringen er på god vei til å bli Leverkusen-spiller.

  Mauricio Pochettino ankom i går Chelsea, og klubbens nye manager ankommer en klubb som er midt inne i stor ryddeaksjon. Et tosifret antall spillere er solgt eller gitt bort, og nestemann ut virker å kunne bli Callum Hudson-Odoi. Den 22-årige vingløperen skal være ønsket i Nottingham Forest. Bud fra Lyon på Christian Pulisic er samtidig godtatt av Chelsea-ledelsen, men amerikaneren vil mye heller spille for Milan. Siste ord er neppe sagt.

  34-årige Theo Walcott har forlatt Southampton, og meldes nå på trening med Reading.

  Gabri Veiga skal stå på blokka i både Liverpool, Manchester City og Chelsea, men nå skal også sportsvaskerne i Paris Saint-Germain ha meldt seg på i kampen om den 21-årige midtbanespilleren fra Celta Vigo. Spanjolens utkjøpsklausul sies å lyde på 35 millioner pund.

  Ryktebørsen: Kamp Om Keeperhanskene Zaha Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Wilfried Zaha Er Fritt Vilt

  Wilfried Zaha er fritt vilt etter å ha fullført kontrakten med Crystal Palace, og Lazio sies nå å stå først i køen for driblefanten. Fra Palace meldes også at Roy Hodgson nå har signert kontrakten han for flere uker siden muntlig takket ja til.

  Brenden Aaronson skal ikke være spesielt interessert i å spille Championship-fotball, og Leeds-spilleren er nå bare formaliteter unna sesonglangt låneopphold i Bundesliga-klubben Union Berlin.

  Dette var ryktene vi mente fortjente spalteplass i dag, men vi minner om at vi daglig også oppdaterer BEKREFTEDE overganger.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen