More

  Ryktebørsen: Onana og Højlund til United

  Noen nye, noen brukte, noen sjanseløse. Ryktebørsen lever sitt eget liv, og her er fredagens spekulasjoner. De bekreftede overgangene finner du i dagens avis og/eller i vår daglig oppdaterte oversikt.

  Inter-keeper Andre Onana skal ha kommet til enighet med Manchester United om personlige betingelser, og da mangler bare at klubbene også kan samtykke om en passende overgangssum. Inter ryktes å kreve £60 millioner, mens United skal ha sendt bud pålydende 45+5 millioner pund. Dette ordner seg ganske sikkert snart. Brentfords David Raya, Brighton-keeper Robert Sánchez, og nå også Feyenoords burvokter Justin Bijlow, skal være alternativer om Onana glipper. Men igjen, følelsen er at  Onana nok snart er en rød djevel.

  Rasmus Højlund er Uniteds førstevalg når de nå omsider skal få på plass en ny måljeger. Den danske Atalanta-angriperen er bare 20 år, men overgangssummen kan bli voksen.

  Rytebørsen: Rasmus Højlund
  På Ryktebørsen: Rasmus Højlund

  Atalantas trolige krav om £50 millioner for Højlund betyr at spillere må ut for å balansere budsjettet. Ten Hag skal ha blitt gitt 120 millioner pund (eller der omkring) til bruk på nye ansikter i sommervinduet. Med 50 + 5 brukt på Mount, 50-ish snart ut på Onana og eventuelt nye 50 på dansk dynamitt er man i minus. Da må det selges unna. Alex Telles, Eric Bailly, Brandon Williams, Harry Maguire og den skotske midtbanekrigeren Scott McTominay står alle i fare for å måtte forlate Trafford i sommer.

  Juventus-kaptein Leonardo Bonucci har blitt ubeskjedne 36 år, men skal likevel være ønsket av Newcastle. I alle fall om man skal tro ryktene som spres av middels pålitelige Teamtalk. Graver man litt dypere finner man at ryktene er alt annet enn troverdige. Mer trolig er det at Bonucci legger støvlene på hylla, og at Newcastles eventuelle stopperjakt foregår i London. Palace-forsvarer Joachim Andersen høres ut som en langt bedre, og mer sannsynlig, match.

  På Ryktebørsen: Joachim Andersen
  På Ryktebørsen: Joachim Andersen

  I dagens utgave av Tipsbladet gjør vi full gjennomgang av Premier League-klubbenes status før ligastart, og vi har der tatt oss friheten av å noe nær inkludere Jurrien Timber i Arsenal-troppen. Litt drøyt, men det er nok ikke helt umulig at den anvendelige Ajax-forsvareren blir presentert i hovedstaden i dag. Klubbene er enige om overgangssum pålydende snaut 40 millioner pund, og legesjekk skal visstnok gjøres i dag, fredag. Alle BEKREFTEDE overganger i de fire øverste divisjonene finner du her, og der har fortsatt ikke Timber tatt plass. Sånn sett er vi strenge.

  Litt Tottenham, kanskje? Ivan Perisic ryktes å være lei prosjekt Spurs (eventuelt er Spurs lei prosjekt Perisic), og 34-åringen kan være på vei til Hajdjuk Split i hjemlandet. Usikker på hvor troverdig dette er. Mindre troverdig er uansett ryktene om at Pierre-Emile Højbjerg skal være på vei til Atletico Madrid eller Bayern München. Det må da være flere enn meg som synes dansken er en bauta som man må strekke seg særs langt for å beholde? Harry Kane, da? Nye rykter hver dag, men følelsen er at det som så ofte før er røyk uten ild. Målmaskinen kan fort ende opp som en én-klubbspiller. Vi liker sånne.

  Southampton synes 50 pundmillioner er en passende pris for Romeo Lavia. Selv synes jeg det er et drøyt forlangende. Arsenal, Chelsea og Liverpool er av dem som skal ha 19-åringen høyt oppe på ønskelista.

  På Ryktebørsen: Wilfried Zaha
  På Ryktebørsen: Wilfried Zaha

  Wilfried Zaha har som kjent fullført kontrakten med Palace, og fortsatt er det usikkert hvor driblefanten fortsetter karrieren. Lazio, Fenerbahce og en ørkenklubb skal være interessert i å betale 30-åringens lønn, men han kan like gjerne bli værende på Selhurst Park. Håper på det siste. Zaha er fortsatt en attraksjon, og sammen med min personlige favoritt Eberechi Eze skaper han valuta for pengene.

  Det har en stund vært litt usikkert hva som skjer med Willian. 34-åringen storspilte for Fulham forrige sesong, men skal ha takket nei til første tilbud om ny sesong på Craven Cottage. Nå skal nytt bud ha blitt lagt på bordet, og da kan vi håpe på enda en sesong med den 34-årige brassen i Fulham-drakt. Apropos Fulham-drakt, deres nye for sesongen er smellvakker. (Ikke like fantastisk som den nye Argyle-drakta, men det er jo ingen).

  På Ryktebørsen: Christian Pulisic
  På Ryktebørsen: Christian Pulisic

  Denis Zakaria kan bli West Ham-spiller, mens Hammers-ledelsen også skal ha kikkerten rettet mot Fulhams Joao Palhinha. Sistnevnte blir imidlertid nesten like dyr som Declan Rice, så førstenevnte til snaut 20 pundmillioner virker mer sannsynlig. Alt dette meldte vi imidlertid i avisa som ble skrevet i går. Den engelske ryktebørsen henger gjerne litt etter.

  Vi avslutter med ryktene om at Liverpool skal ha lagt bud på Kylian Mbappé pålydende 200 millioner pund. Liverpool-fansen må gjerne vente i spenning, men hold for al del ikke pusten.

  På Ryktebørsen: Kylian Mbappé
  På Ryktebørsen (Uvisst Av Hvilken Grunn) Kylian Mbappé

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen