More

  Ryktebørsen

  Landslagspause, og da benytter vi anledningen til å ta en kikk på ryktebørsen. Vinduet åpner som kjent i januar, og det skal igjen hentes forsterkninger.

  Januarvinduet kan tradisjonelt sett ikke sammenliknes med sommervinduet, men det ble brukt godt med penger i januar i fjor. Chelsea gikk naturligvis i bresjen da de hentet spillere for over 250 millioner pund, inkludert over 200 millioner pund for duoen Enzo Fernandez og Mykhailo Mudryk.

  Arsenal kjøpte Leandro Trossard fra Brighton, Liverpool hentet Cody Gakpo, Manchester United lånte trioen Butland, Weghorst og Sabitzer, mens Newcastle kjøpte Anthony Gordon fra Everton.

  Trioen Southampton, Leicester og Leeds hentet totalt 13 nye spillere, men dette var altså ikke nok til å sikre ny kontrakt.

  Ryktebørsen onsdag:

  EVAN FERGUSON

  Ryktebørsen, Evan Ferguson
  Gjenganger: Evan Ferguson Er, Til Tross For Ny Brighton-Kontrakt, Fortsatt En Het Potet På Ryktebørsen

  19-årige Evan Ferguson signerte nylig kontrakt som binder ham til Brighton frem til 2029, og Seagulls-eier Tony Bloom har i etterkant uttalt at det skal store penger til for å kjøpe spissen løs fra kontrakten på Amex Stadium. Chelsea og Tottenham har tidligere blitt rapportert interessert, men en eventuell budgiver må nå grave frem godt over 100 millioner pund.

  TOSIN ADARABIOYO

  Tosin Adarabioyo, Ryktebørsen
  Ryktebørsen Onsdag: Tosin Adarabioyo

  Tottenham bød på Fulham-forsvareren i sommer, og sies å fortsatt være interessert i 25-åringens signatur. Midtstopperen står bokført med 100 ligakamper for Fulham, men har slitt med skade og har bare spilt ett minutt med Premier League-fotball denne sesongen. Plass på ryktebørsen får han uansett.

  SERHOU GUIRASSY

  Ryktebørsen; Serhou Guirassy
  Ryktebørsen Onsdag: Serhou Guirassy

  Newcastle-manager Eddie Howe antas i januar å ville styrke laget offensivt. Både Alexander Isak og Callum Wilson sliter med skader, og i deres fravær har vingløper Anthony Gordon fått jobben som midtspiss. Flere alternativer trengs, og lokalavisa The Chronicle melder at 27-årige Serhou Guirassy står på ønskelista. Angriperen har notert 15 Bundesliga-scoringer på 9 kamper siden den permanente overgangen til Stuttgart i mai i år.

  DOUGLAS LUIZ

  Ryktebørsen: Douglas Luiz
  Ryktebørsen Onsdag: Douglas Luiz

  Den brasilianske midtbanespilleren har vært i kanonform for Aston Villa denne sesongen, og Arsenal er av klubbene som sies å vurdere bud i januar. Også Newcastle meldes interessert i den 25-årige brasilianeren – som så langt har bidratt med fem scoringen og én målgivende pasning i Premier League denne sesongen.

  KALVIN PHILLIPS

  Ryktebørsen: Kalvin Phillips
  Ryktebørsen Onsdag: Kalvin Phillips

  Den tidligere Leeds-spilleren er langt bak i køen hos Manchester City, og midtbanespilleren har lenge blitt linket bort. Atskillige klubber har vist interesse for den engelske landslagsspilleren, men Newcastle sies å stå lengst fremme i køen.

  IVAN TONEY

  Ivan Toney
  Ryktebørsen Onsdag: Kalvin Phillips

  Brentford-angriperen er som kjent utestengt frem til januar, men ryktene om et klubbskifte har likevel gått siden i sommer. Brentford skal være villige til å selge om nok penger tilbys, og både Arsenal og Chelsea skal være villige til på grave dypt for en spiller som har vist seg som noe av en scoringsgarantist.

  JOSH BROWNHILL

  Ryktebørsen: Josh Brownhill
  Ryktebørsen Onsdag; Josh Brownhill

  Burnleys midtbanespiller er på utgående kontrakt, og klubber som Wolves, Bournemouth, West Ham og Crystal Palace meldes interessert i 27-åringen. Kontrakten på Turf Moor utgår etter inneværende sesong, men Clarets-ledelsen har også opsjon på ytterligere tolv måneder for klubbens visekaptein.

  ARCHIE GRAY

  Ryktebørsen: Archie Gray
  Ryktebørsen Onsdag: Archie Gray

  Leeds Uniteds kjempetalent har naturligvis et etternavn som klinger ekstra godt på Elland Road, men 17-åringen blir ikke nødvendigvis værende i Yorkshire av den grunn. Arsenal, Tottenham, Liverpool og Manchester United skal alle har kikkerten rettet mot unggutten, mens også Borussia Dortmund står klare til å i gi Gray andre utviklingsmuligheter.

  FINLAY GORMAN

  Det gror godt i Leeds, og enda yngre spillere enn Archie Gray gjør seg gjeldende. 15-årige Finlay Gorman har allerede – som 14-åring – debutert for England U16, og Manchester City virker nå å bli neste stoppested. Leeds kan ikke tilby spilleren profesjonell kontrakt før han i september neste år fyller 16, og inntil da kan spilleren selv velge hvor han vil utvikle seg videre. Manchester City sies å bli neste stoppested, og den regjerende Premier League-mesteren må da betale kompensasjon pålydende om lag 2 millioner pund. Gorman vil da eventuelt slå Raheem Sterlings rekord, som dyreste 15-åring i engelsk fotball.

  VICTOR OSIMHEN

  Ryktebørsen
  Ryktebørsen Onsdag: Victor Osimhen

  Chelsea jakter fortsatt offensive forsterkninger, og Napoli-angriperen sies å stå øverst på ønskelista. 24-åringen spiser forsvarsspillere til frokost i italiensk Serie A, men nigerianeren sies å ønske seg til engelsk Premier League. Manchester United er av øvrige klubber som har Osimhen på ønskelista.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen