More

  Ryktebørsen 27. juli

  Flust med bekreftede overganger også onsdag, da Brighton la snaut 15 millioner pund på bordet for den brasilianske midtstopperen Igor Julio, mens Birmingham brukte over millionen pund på backen Lee Buchanan fra Werder Bremen. Alle bekreftede overganger finner du her, og denne oversikten oppdateres naturligvis daglig. Ryktebørsen 27. juli gir hint om hvem som kan dukke opp som bekreftede transfers de kommende dagene.

  Dominic Calvert-Lewin er bare unntaksvis friskmeldt og klarert for spill i Everton, men samtidig et fyrverkeri av en angriper når han er frisk og i form. Roma søker en erstatter for kneskadede Tammy Abraham, og nettopp Calvert-Lewin sies å være Jose Mourinhos førstevalg. Everton er selv på jakt etter offensive forsterkninger, og ved et eventuelt salg av Calvert-Lewin vil det haste ytterligere.

  Ryktebørsen 27. Juli: Karl Darlow
  Ryktebørsen 27. Juli: Karl Darlow

  Veterankeeper Karl Darlow er på vei fra Newcastle til Leeds. Legesjekk er bestilt, og klubbene skal være enige om overgangssum pålydende en snau halv million pund. 32-åringen var også ønsket av Bournemouth, men Championship-klubben trakk lengste strå.

  Ryktebørsen 27. Juli: Tim Iroegbunam
  Ryktebørsen 27. Juli: Tim Iroegbunam

  Aston Villas 20-årige midtbanespiller Tim Iroegbunam var forrige sesong på lån i Queens Park Rangers, og Championship-klubben ønsker seg unggutten tilbake til Loftus Road. QPR var nær ved å rykke ned fra The Championship, og transferaktivteten i sommer har ikke vært imponerende. The Hoops sesongåpner mot Watford, 5. august.

  Wolves-manager Julen Lopetegui har i sommer sett spillere som Ruben Neves, Nathan Collins, Conor Coady og Raul Jimenez forsvinne ut, men fortsatt finnes det beskjedent med penger til erstattere. Bristol Citys Alex Scott er fortsatt ønsket inn, men akkurat nå virker det mer sannsynlig at Lopetegui tar sin hatt og forlater Molineux. Arbeidsvilkårene er alt annet enn tilfredsstillende for en manager av hans status.

  Ryktebørsen 27. Juli: Romelu Lukaku
  Ryktebørsen 27. Juli: Romelu Lukaku

  Chelsea er på USA-turne, men Romelu Lukaku er ikke med på turen. Spissen virket lenge på vei tilbake til Inter, men det er nå Juventus som leder an i kampen om den fysiske spydspissen. Chelsea har selv blitt linket til Paulo Dybala, men den linken er død når argentineren nå har signert ny kontrakt med Roma.

  Ryktebørsen 27. Juli: Romeo Lavia
  Ryktebørsen 27. Juli: Romeo Lavia

  Jordan Henderson har vinket farvel, og etter litt frem og tilbake virker nå Fabinho å slå følge ut dørene på Anfield. Jürgen Klopp kjenner dermed presset, når det nå haster med å få på plass erstattere. Fortsatt er det ikke meldt om enighet med Southampton for Romeo Lavia. The Saints krever 50 millioner pund, mens Liverpool skal være villige til å strekke seg til £40 millioner for den unge og lovende midtbanespilleren.

  Tottenhams argentinske midtbanespiller Giovani Lo Celso virket lenge på vei til Napoli, men Aston Villa håper fortsatt å kunne vinne kampen om 27-åringen.

  Ryktebørsen 27. Juli: Alexis Sanchez
  Ryktebørsen 27. Juli: Alexis Sanchez

  Er Alexis Sanchez på vei tilbake til Premier League. Engelske tabloider melder at så kan skje, og at det er Nottingham Forest som har lagt ut agnet etter den 34-årige chileneren som tidligere har spilt for Arsenal og Manchester United.

  Siste Manchester United-bud for Atalantas danske spissfunn Rasmus Højlund skal lyde på £51,4 millioner. Italienerne krever mer en som så, og fortsatt er det uvisst hvor forhandlingene ender. At United trenger en måljeger, kom det nytt bevis for da det natt til torsdag endte med 0-2-tap mot Real Madrid.

  Ryktebørsen 27. Juli: Elye Wahi
  Ryktebørsen 27. Juli: Elye Wahi

  Både Tottenham og Chelsea skal være interessert i Marseille-angriper Elye Wahi. Chelsea skal allerede ha fått avslag på et bud, og Tottenham meldes nå å ville innfri den franske klubbens krav om £26 millioner i overgangssum for 22-åringen. Wahi står bokført med 32 scoringer på sine første 84 ligakamper for Marseille.

  Skadeforfulgte Bradley Dack fikk ikke ny kontrakt i Blackburn Rovers, og er nå ledig på markedet. Sunderland-manager Tony Mowbray jobbet med 29-årige Dack i sin tid som manager på Ewood Park, og skal nå være lysten på en gjenforening.

  Ryktebørsen 27. Juli: Bradley Dack
  Ryktebørsen 27. Juli: Bradley Dack

  Bare detaljer gjenstår før Montpellier-angriper Stephy Mavididi er klar for Leicester. 25-åringen startet karrieren i England, med spill for yngre avdelinger i Southend og Arsenal.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen